Με αυτά τα 4 πιάτα «έσπασε» την πείνα της η Φαίη Σκορδά

Ακολούθησε κι εσύ τα μυστικά της και θα σωθείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με αυτά τα 4 πιάτα «έσπασε» την πείνα της η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά είναι μία από τις celebrities που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν και με το παραπάνω τη σιλουέτα της, ωστόσο έχει κι αυτή τα μυστικά της. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει βρει 4 πιάτα με τα οποία καταφέρνει να «σπάει» την πείνα της.

Η Φαίη Σκορδά θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στη διατροφή της και η αλήθεια είναι πως με δύο μικρά παιδιά μπαίνει πολύ συχνά στον πειρασμό να δοκιμάσει λιχουδιές αλλά δείχνει σιδερένια πυγμή και θέληση.

Η ίδια απολαμβάνει το φαγητό της κάθε τρεις ώρες για ενεργοποίηση του μεταβολισμού και έτσι γεμίζει το ψυγείο με υγιεινά σνακ.

Αυτά είναι τα 4 πιάτα με τα οποία «έσπασε» την πείνα της η Φαίη Σκορδά

Συγκεκριμένα έχει πάντα μαζί της γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, φρούτα εποχής, αποξηραμένα φρούτα και φυσικά ξηρούς καρπούς, ενώ πριν πάρει το δρόμο για το πλατό του Πρωινού - όπου προχθές αναφέρθηκε στον Νίκο Ηλιόπουλο - ξεκινά τη μέρα της με ένα καλό και θρεπτικό πρωινό.

Με μονόπετρο στο χέρι η Φαίη Σκορδά - Έγινε η κίνηση από το Νίκο Ηλιόπουλο!

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στην αγκαλιά του Νίκου Ηλιόπουλου και είναι φουλ ερωτευμένη! Όπως αναγράφεται στο περιοδικό YOU ο αγαπημένος της της έκανε δώρο ένα συγκλονιστικό μονόπετρο!

Στην πρεμιέρα της για όγδοη χρονιά στο Πρωινό η παρουσιάστρια εμφανίστηκε μετά από ένα βίντεο γεμάτο αναμνήσεις από τις προηγούμενες ενάρξεις των εκπομπών της όπου εκεί εμφανιζόταν και ο Γιώργος Λιάγκας, μέχρι να καλωσορίσει στο πλατό το νέο αίμα της εκπομπής της, δηλαδή την Κόνι Μεταξά και τον Δημήτρη Μοθωναίο.

Για τους πλέον παρατηρητικούς, στο αριστερό της χέρι δέσποζε το μονόπετρο δαχτυλίδι, δώρο του αγαπημένου της Νίκου Ηλιόπουλου, που ήταν άλλωστε και από τους πρώτους που της ευχήθηκε για την καλή τηλεοπτική χρονιά από την προηγούμενη ημέρα όπως και οι δυο της γιοι.

Φαίη Σκορδά μονόπετρο

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης παραμένουν οι μεγάλες αγάπες της ζωής της και οι απόλυτοι θαυμαστές της μαμάς τους και μάλιστα το καλοκαίρι που μας πέρασε η Φαίη Σκορδά σύστησε για πρώτη φορά το Νίκο στα αγόρια της.

Οι τρεις πια άντρες της ζωής της έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση, είναι το καλύτερο γούρι να πάει αυτή η τηλεοπτική χρονιά εξίσου όσο και το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στην προσωπική της ζωή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Φαίη Σκορδά: Για φαγητό στην μητέρα του Νίκου Ηλιόπουλου - Φωτογραφία από το εστιατόριο της

Τον καλό καιρό και τον ελεύθερο χρόνο της εκμεταλλεύτηκε η Φαίη Σκορδά και πήγε με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο στο εστιατόριο της μητέρας του για φαγητό. Μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram.

Το ζευγάρι κάθε Σαββατοκύριακο που έχει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, περνάει μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Για αυτό σήμερα, Σάββατο 27/6, η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος πήραν την απόφαση να επισκεφθούν το εστιατόριο που έχει η μητέρα του και να απολαύσουν ένα όμορφο γεύμα.

Την νοστιμιά που έφαγε η παρουσιάστρια, θέλησε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δείτε τι είχε αναφέρει για το σύντροφο της η Φαίη στην εκπομπή.

Φαίη Σκορδά μητέρα Νίκου Ηλιόπουλου