"Πάγωσε" η Φαίη Σκορδα στο πρωινό - Η ερώτηση για τον Νίκο Ηλιόπουλο που την έφερε σε αμηχανία

Αποκαλυπτική η απάντηση της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor

Σε αμηχανία ήρθε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπης της καθώς την ώρα που απαντόυσε σε ερωτήσεις του κοινού, μια ερώτηση την ξάφνιασε πολυ!

Αποκαλύψεις είχαμε στη νέα στήλη της εκπομπής του Πρωινού, όπου η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της απαντούν στα μηνύματα των τηλεθεατών. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δε δίστασε να απαντήσει on air σε μήνυμα που τη ρωτούσε αν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί.

Η Φαίη Σκορδά τόνισε πως προτεραιότητα είναι πάντα τα παιδιά της, δεν απέκλεισε ωστόσο την πιθανότητα ενός δεύτερου γάμου.

Φαίη Σκορδά: "Ντρέπομαι που το λέω..." - Η αποκάλυψη στο Πρωινό

«Αν θα ξαναπαντρευτώ… δεν είναι μία ερώτηση που μπορώ να την απαντήσω έτσι. Η απάντησή μου σε μια τέτοια ερώτηση είναι ότι γενικά το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου και βάσει αυτού λειτουργώ, είναι τα παιδιά μου. Οπότε με αυτό νομίζω απαντώ. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Δεν μπορώ να πω ένα ναι ή ένα όχι. Πάντως όποια επιλογή κάνω στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά μου, γνώμονας και προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου. Δεν μπορείς να αποκλείσεις κάτι τέτοιο» είπε η Φαίη Σκορδά.

Με μονόπετρο στο χέρι η Φαίη Σκορδά - Έγινε η κίνηση από το Νίκο Ηλιόπουλο!

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στην αγκαλιά του Νίκου Ηλιόπουλου και είναι φουλ ερωτευμένη! Όπως αναγράφεται στο περιοδικό YOU ο αγαπημένος της της έκανε δώρο ένα συγκλονιστικό μονόπετρο!

Στην πρεμιέρα της για όγδοη χρονιά στο Πρωινό η παρουσιάστρια εμφανίστηκε μετά από ένα βίντεο γεμάτο αναμνήσεις από τις προηγούμενες ενάρξεις των εκπομπών της όπου εκεί εμφανιζόταν και ο Γιώργος Λιάγκας, μέχρι να καλωσορίσει στο πλατό το νέο αίμα της εκπομπής της, δηλαδή την Κόνι Μεταξά και τον Δημήτρη Μοθωναίο.

Για τους πλέον παρατηρητικούς, στο αριστερό της χέρι δέσποζε το μονόπετρο δαχτυλίδι, δώρο του αγαπημένου της Νίκου Ηλιόπουλου, που ήταν άλλωστε και από τους πρώτους που της ευχήθηκε για την καλή τηλεοπτική χρονιά από την προηγούμενη ημέρα όπως και οι δυο της γιοι.

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης παραμένουν οι μεγάλες αγάπες της ζωής της και οι απόλυτοι θαυμαστές της μαμάς τους και μάλιστα το καλοκαίρι που μας πέρασε η Φαίη Σκορδά σύστησε για πρώτη φορά το Νίκο στα αγόρια της.

Οι τρεις πια άντρες της ζωής της έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση, είναι το καλύτερο γούρι να πάει αυτή η τηλεοπτική χρονιά εξίσου όσο και το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στην προσωπική της ζωή.

Φαίη Σκορδά μονόπετρο