Σε αυτή την τροφή λέει "όχι" η Ιωάννα Μαλέσκου - Τι τρώει και μένει σταθερή στα κιλά της

Έτσι έχει "χτίσει" αυτή την σωματάρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε αυτή την τροφή λέει

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης και σίγουρα υπάρχει ένα μυστικό πίσω από αυτό! Πώς καταφέρνει να μένει σταθερή στα κιλά της και σε ποιες τροφές λέει "όχι" στην καθημερινότητά της; Θα τα μάθετε όλα στο Youweekly.gr, αλλά... πάμε να πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή!

Και ποιος έμεινε ασυγκίνητος στη θέα της Ιωάννας Μαλέσκου να κάνει squats... Ήταν μόλις την προηγούμενη Τετάρτη όταν η παρουσιάστρια του «Love it» ζήτησε από τους συνεργάτες της να τη συγχωρέσουν, καθώς στη ροή της εκπομπής πήγε στα παρασκήνια για να αλλάξει και είναι βέβαιο πως κανείς δεν της κράτησε κακία. Με soundtrack από Πωλίνα και Δάκη: «Θα κάνουμε πους απς», ξεκίνησε η γυμναστική με το «τέλειο κορμί», που αναφέρει το τραγούδι, να λικνίζεται on air.

Από την Αρετή Σιδέρη για το περιοδικό You.

Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε με αθλητική περιβολή να δοκιμάζει διαφορετικές μεθόδους άθλησης, τις οποίες της προτείνουν επαγγελματίες coaches - παλαιότερα είχε δοκιμάσει ασκήσεις με τραμπολίνο και μπάλα. Η Ιωάννα είναι χρόνια fan της γυμναστικής, μια αγάπη που δεν αποχωρίστηκε ούτε με τη μετακόμισή της στην Αθήνα για χάρη του ΣΚΑΪ, με εμφανή αποτελέσματα, αφού διαθέτει ένα σμιλεμένο και καλογυμνασμένο κορμί. Αυτήν τη φορά την τιμητική του είχε το Dancercise (απ' τις λέξεις «Dance & Exercise» για «χορό & άσκηση» αντίστοιχα), ένας τρόπος άθλησης που «κερδίζει έδαφος» στο εξωτερικό και έχει έρθει και στη χώρα μας.

Ιωάννα Μαλέσκου δίαιτα

Βασικό προσόν φυσικά, ειδικά για την περίοδο της καραντίνας, το γεγονός ότι μπορεί να γίνει χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό και μέσα στο σπίτι. «Στο σπίτι πρέπει να νιώθουμε άνετα, να κάνουμε όσα μας ευχαριστούν, ακόμα και να γυμναστούμε. Θέλω να προσέχω τη διατροφή μου και την εικόνα μου, να τρέφομαι σωστά και να γυμνάζομαι», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του «Love it» και τη σκυτάλη πήραν οι ασκήσεις...

Με το γοητευτικό της χαμόγελο ανέβηκε η θερμοκρασία πριν ακόμα κάνει ζέσταμα... «Θα κάψω θερμίδες και καρδιές ελπίζω», έλεγε την ώρα που έκανε τις πρώτες ασκήσεις, κάτι στο οποίο συμφώνησαν ακόμα και οι coaches της που τη βοηθούσαν να κάψει θερμίδες, με την Ιωάννα να συμπληρώνει: «Ξεκίνησα να γυμνάζομαι από το σπίτι ό,τι ώρα θέλω και τώρα νιώθω ότι έχω παρέα με την πλατφόρμα fitness video on demand, με άκρως ελληνικό περιεχόμενο thecoach.gr». Με τη συνοδεία μουσικής ξεκίνησε με επιτόπιο τρέξιμο, συνέχισε με squats, ανάταση χεριών, πλάγια βήματα και ρυθμικές ασκήσεις.

Τι τρώει και τι όχι η Ιωάννα Μαλέσκου

Τη σιλουέτα της Ιωάννας Μαλέσκου πολλοί εζήλεψαν... τον κόπου που έκανε για να την αποκτήσει και να την διατηρήσει, κανείς! Πολύ πριν εμφανιστεί στην τηλεόραση και γίνει γνωστή, αγαπούσε την γυμναστική και την καλή διατροφή, ενώ είχε αποκαλύψει ότι ποτέ δεν επαναπαύεται στις δάφνες της, αλλά συνεχίζει να κοπιάζει για το αψεγάδιαστο κορμί της.

"Γυμνάζομαι 3-4 φορές την εβδομάδα γιατί θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Για μένα είναι τρόπος ζωής. Ωστόσο, αυστηρή διατροφή κάνω μόνο το καλοκαίρι, όπου τρώω περισσότερο πρωτεΐνες, λίγους υδατάνθρακες και πίνω πολύ νερό."

Και μιας και μιλάμε για δίαιτες, δείτε εδώ πως διατηρεί η Φαίη Σκορδά το δικό της κορμί τώρα στο lockdown!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.