Άγριες Μέλισσες - Ιωάννης Αθανασόπουλος: "Σε 6 μήνες από 100 κιλά πήγα 73! Σταμάτησα να τρώω..."

Αφαίρεσε μόνο ένα πιάτο από την διατροφή του και τα κατάφερε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες - Ιωάννης Αθανασόπουλος:

O Ιωάννης Αθανασόπουλος από τις Άγριες Μέλισσες το πρωί της Παρασκευής παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Πρωινό. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μάχη του με τα κιλά αλλά και με ποιον τρόπο κατάφερε να φτάσει από τα 100 στα 73.

Πώς κατάφερε να χάσει κιλά ο Ιωάννης Αθανασόπουλος

«Ήμουν 18 χρονών, λίγο πριν δώσω Πανελλήνιες και επειδή είχα πολύ άγχος, κάπως έπρεπε να εκτονωθώ. Έτρωγα ασύστολα, πίτσες, αναψυκτικά, πατατάκια… Ήμουν 100 κιλά, τώρα είμαι 72-73. Επειδή έκανα και αθλητισμό -έκανα δίσκο- και έχω γενικά τη νοοτροπία του στρατιώτη και του αθλητή, τα έχασα μέσα σε 6 μήνες. Είχα να φάω τηγανητές πατάτες 6 μήνες. Στερήθηκα.

Έχω στο πορτοφόλι μου μια φωτογραφία από τότε που ήμουν 18 χρονών και δεν θα ‘θελα να είμαι έτσι. Την έχω για να μου θυμίζει να προσέχω, να μην αφήνομαι σε αυτή την εικόνα. Με επηρέαζε στις διακοπές που έβλεπα… Φορούσα 36 νούμερο παντελόνι, τώρα φοράω 30. Περπατούσα και αισθανόμουν κουρασμένος.

Τώρα αισθάνομαι μια χαρά. Γυμνάζομαι, πηγαίνω για τρέξιμο…», ανέφερε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Δείτε εδώ τι τρώει και η Διδασκάλου από τις Άγριες Μέλισσες και κρατιέται σε φόρμα!

Μαρία Κίτσου - Άγριες Μέλισσες: Ένα τρόφιμο την έκανε να χάσει 14 κιλά - Το καταναλώνει μόνο το πρωί!

Για να χάσεις κι εσύ τα 14 κιλά της Μαρίας Κίτσου δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις ένα υγιεινό διατροφικό πλάνο πλούσιο σε πρωτεΐνες, αποφεύγοντας ζάχαρη, αλάτι και λιπαρά. Έτσι θα ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου, χάνοντας κιλά και πόντους σε σχετικά σύντομο διάστημα! Παράλληλα, καλό είναι να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου πίνοντας 1,5 λίτρο νερό την ημέρα.

Οι τροφές που καταναλώνει η Μαρία Κίτσου από το πρωί έως και το βράδυ

Πρωινό

  • Ομελέτα με φέτα και λαχανικά

Για να ξεκινήσει η μέρα γευστικά και χορταστικά! Ο συνδυασμός της πρωτεΐνης από το αυγό και τη φέτα, με τις φυτικές ίνες των λαχανικών είναι ό,τι πρέπει για έξτρα ενέργεια!
Σνακ

  • Γιαούρτι με φρούτα και μέλι

Μία «έξυπνη» επιλογή, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάζεις τα φρούτα που θα βάζεις στο γιαούρτι κάθε μέρα. Έτσι έχεις μια διαφορετική «νότα» σε κάθε ενδιάμεσο γεύμα, ενώ μπορείς να προσθέτεις λίγους ξηρούς καρπούς ή σπόρους chia.

Μεσημέρι και βράδυ

Για τα κυρίως γεύματα, καλές επιλογές είναι το στήθος κοτόπουλου με πολύχρωμη σαλάτα με φρέσκα λαχανικά ή φιλέτο ψαριού με βραστά λαχανικά (baby καρότα, κολοκυθάκια και πατάτα».