Αδιανόητο! Τι έτρωγε ο Μουτσινάς και έφτασε 100 κιλά - Το έκοψε και τα έχασε

Παράδειγμα προς μίμηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Τι έτρωγε ο Μουτσινάς και έφτασε 100 κιλά - Το έκοψε και τα έχασε

Κι όμως ο Νίκος Μουτσινάς είχε φτάσει μια περίοδο στην ζωή του να ζυγίζει 100 κιλά! Κάτι που όπως αποκάλυψε τον έκανε να ξυπνήσει και να σταματήσει να... τρώει όσα δεν έπρεπε!

Ο ίδιος είπε σχετικά με την απόφασή του: «Ανέβηκα στη ζυγαριά τον περασμένο Ιούνιο και δεν μου άρεσε καθόλου το νούμερο που είδα. Εν τω μεταξύ, εγώ είμαι λίγο πονηρός στο κομμάτι των κιλών, επειδή τα παίρνω παντού και δεν φαίνεται έντονα, είναι σαν να μη συμβαίνει. Το νούμερο στη ζυγαριά όμως με ταρακούνησε.»

Λίγο αργότερα πήρε κάποια πίσω αλλά έκανε κίνηση ματ και κατάφερε να επανέλθει! «Πάχυνα. Είχα χάσει 22 κιλά, τώρα είναι λίγο λιγότερα. Κάποια στιγμή ανέβηκα στη ζυγαριά, την είχα μπροστά μου, αλλά δεν είχαμε ωραία σχέση. Το μυστικό για να γίνει κάποιος πολύ παχύς, είναι να αγοράζει φόρμες. Οπότε αγοράζοντας φόρμες και φορώντας φαρδιές μπλούζες ήταν όλα χαλαρά. Αφού έμπαινα σ’ αυτά δεν είχα καταλάβει κάτι. Κάποια στιγμή είπα μήπως δεν είναι όλα πρηξίματα; Δεν ήταν. Γιατί εμείς δεν έχουμε και περίοδο και έτσι αποφάσισα να ανέβω στη ζυγαριά να δω τι γίνεται. Η κατάσταση μου ήταν ότι είχα κατοσταρήσει!». Ο Μουτσινάς συνέχισε λέγοντας, «δεν είναι ότι πεθαίνω για το φαγητό, απλά τρώω άτσαλα και βλακείες».

Τι σταμάτησε να τρώει ο Νίκος Μουτσινάς και έχασε 100 κιλά

Δείτε εδώ επίσης πως έχασε κιλά η Σίσσυ Χρηστίδου σε χρόνο ρεκόρ!

Η Τατιάνα Στεφανίδου τον ρώτησε τι εννοεί και εκεί ήρθε η αποκάλυψη: «Ό,τι μπορείς να φανταστείς. Αντί να φάω ένα κομμάτι τσιζκέικ, θα φάω το μισό! Επίσης, με τις πίτες είχα ένα πραγματικό πρόβλημα.Είχα μία κυρία, που μου μαγείρευε και το ονειρό μου ήταν να γυρνάω σπίτι και να τρώω ένα ταψί τυρόπιτα. Μετά είπα να μπω σε ένα πρόγραμμα. Σταμάτησα το κρέας. Εδώ και δύο μήνες έχω κόψει το κρέας, είμαι vegan. Βαρέθηκα με το κρέας. Είπα να το δούμε λίγο διαφορετικά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς.

Επίσης, πρόσθεσε: «Είπα να ακούσω λίγο το σώμα μου, που έλεγε πως δε θέλει άλλο κρέας και πλέον περνάω τη ζωή μου με υδατάνθρακα». Να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο μοτίβο λειτουργεί και σε άντρες και σε γυναίκες, αφού σίγουρα με το να κόψει το κρέας κάποιος θα χάσει αρκετά κιλά. Ωστόσο, καλό είναι να πάρει μια γνώμη ειδικού πριν ξεκινήσει.

Το... κόλπο του Νίκου Μουτσινά για να δείχνει αδύνατος στο instagram

Μέσα από τη σημερινή του εκπομπή, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε το κόλπο του για να φαίνεται πάντα υπέροχος στο Instagram, ενώ εξήγησε πως πολλοί δεν ανεβάζουν βίντεο καθώς δεν μπορούν να το πειράξουν και να φανούν πιο αδύνατοι.

Ο γνωστός παρουσιαστής ξεκίνησε με μία αναπάντεχη ερώτηση την γνωστή ενότητα της εκπομπής του κατά την οποία, λύνει τα ερωτικά των τηλεθεατών του.

Κάποιος φίλος της εκπομπής, του έστειλε μήνυμα προκειμένου να τον ρωτήσει, τι μπορεί να κάνει για να φαίνεται πάντα αδύνατος στο Instagram, και ο Νίκος Μουτσινάς, αποκάλυψε όλα τα μυστικά του.

Αυτό είναι το κόλπο του Νίκου Μουτσινά για το Instagram

«Υπάρχουν συγκεκριμένες εφαρμογές που εξαφανίζουν τα περιττά κιλά».

Τότε, κάποιος από το πλατό έσπευσε να ρωτήσει τι γίνεται στην περίπτωση των βίντεο, με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ να απαντάει: «Όταν βλέπετε ότι κάποιος δεν ανεβάζει πολλά βιντεάκια, σημαίνει πως έχει περιττά κιλά. Το βίντεο δεν μπορείς να το πειράξεις».