Κάτια Ζυγούλη: Τι τρώνε για πρωινό ο Ρουβάς και τα παιδιά στο lockdown - Εύκολο, γρήγορο και διαιτητικό

Αποκαλύπτουμε το μυστικό που τους κρατάει σε φόρμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτια Ζυγούλη: Τι τρώνε για πρωινό ο Ρουβάς και τα παιδιά στο lockdown  - Εύκολο, γρήγορο και διαιτητικό

Πώς μπορεί να κυλά μια μέρα καραντίνας σε μια πολύτεκνη οικογένεια; Σίγουρα δύσκολα, αλλά στην περίπτωση του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη και αρκετά διασκεδαστικά! Με πολύ φαγητό, χορό και παιχνίδι.

Με τις μόνες επαγγελματικές υποχρεώσεις για τον τραγουδιστή να είναι τα εβδομαδιαία γυρίσματα για το “The Voice”, το τωρινό lockdown έδωσε την ευκαιρία να περνά όλη η οικογένεια περισσότερο χρόνο μαζί. Στο σπίτι της οικογένειας στον Νέο Βουτζά, πρώτος απ' όλους παραδοσιακά ξυπνά ο Σάκης, ο οποίος, λίγο πριν ετοιμαστεί για πρωινό μαζί με την Κάτια και τα παιδιά, κάνει την καθιερωμένη του επίσκεψη στο μποστάνι του, στον κήπο. Μάλιστα, πολύ συχνά φρούτα και λαχανικά από την πρωινή σοδειά βρίσκονται στο μενού της οικογένειας.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You.

Τι ετοιμάζει για πρωινό κάθε μέρα η Κάτια Ζυγούλη στον Ρουβά και τα παιδιά

Η Κάτια, που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε δεινή μαγείρισσα, είναι η πρώτη που θα ετοιμάσει πρωινό για όλους, με τον Σάκη να μένει πατροπαράδοτος στο γεύμα με ταχίνι, μέλι, ελιές, αβοκάντο και ζυμωτό ψωμί, δείτε εδώ την διατροφή που ακολουθεί η Κάτια. Με τα τρία από τα μεγαλύτερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη να παρακολουθούν με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα του σχολείου, ο μικρότερος Απόλλωνας μπαίνει συχνά υπό την επίβλεψη του μπαμπά του με παιχνίδια και βόλτες στον κήπο ή περπάτημα και ποδήλατο γύρω από το σπίτι. Τα οικογενειακά μεσημέρια με όλους στο τραπέζι είναι η πιο ευτυχισμένη τους στιγμή.

Και ακολουθούν τα απογεύματα, όπου το σαλόνι μετατρέπεται σε κανονικό παιδότοπο. Τελευταία αγαπημένη ασχολία του Σάκη με τον μεγαλύτερο γιο του Αλέξανδρο είναι τα παιχνίδια με στόχους, με τα αφρολέξ όπλα τους. Η παράδοση, πάντως, τηρήθηκε και φέτος στο σπιτικό τους, με τα τέσσερα παιδιά να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, υπό την επίβλεψη και το γούστο της μαμάς Κάτιας.

Τα βράδια είναι η αγαπημένη στιγμή για το ζευγάρι, γιατί όπως έχει τονίσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κάτια: “Η καλύτερη στιγμή της μέρας είναι όταν έχουν κοιμηθεί όλα τα μικρά και καθόμαστε με τον Σάκη και πίνουμε ένα ποτήρι κρασί ή ένα τσάι”. Φυσικά αγαπημένη στιγμή για τους δυο τους, είτε μόνοι είτε με τα παιδιά, είναι η καθημερινή γυμναστική στη φύση, οι μίνι εκδρομές στην περιοχή αλλά και οι βραδιές με ταινίες. Αυτά τα βράδια είναι που μπαίνει στην κουζίνα και ο ίδιος ο Σάκης για να φτιάξει τις πίτσες ή τα χάμπουγκερ που λατρεύουν τα παιδιά.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ