Σοκ με τον αριθμό στην ζυγαριά της Κίτσου - Τι τρώει

Το πρόγραμμα αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ με τον αριθμό στην ζυγαριά της Κίτσου - Τι τρώει

Η Μαρία Κίτσου έχει κάνει θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της και κάθε φορά που την πετυχαίνουν οι φωτογράφοι παθαίνουν ένα μικρό σοκ με το πόσο όμορφη και ανανεωμένη φαίνεται. Επειδή μας ρωτάτε τι μπορεί να τρώει και να διατηρεί τα κιλά της σας βρήκαμε την απάντηση.

Τι τρώει η Μαρία Κίτσου κι έχει χάσει το κιλά

Πρωινό

  • Ομελέτα με φέτα και λαχανικά

Για να ξεκινήσει η μέρα γευστικά και χορταστικά! Ο συνδυασμός της πρωτεΐνης από το αυγό και τη φέτα, με τις φυτικές ίνες των λαχανικών είναι ό,τι πρέπει για έξτρα ενέργεια!

  • Γιαούρτι με φρούτα και μέλι

Μία «έξυπνη» επιλογή, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάζεις τα φρούτα που θα βάζεις στο γιαούρτι κάθε μέρα. Έτσι έχεις μια διαφορετική «νότα» σε κάθε ενδιάμεσο γεύμα, ενώ μπορείς να προσθέτεις λίγους ξηρούς καρπούς ή σπόρους chia.

Μεσημέρι και βράδυ

Για τα κυρίως γεύματα, καλές επιλογές είναι το στήθος κοτόπουλου με πολύχρωμη σαλάτα με φρέσκα λαχανικά ή φιλέτο ψαριού με βραστά λαχανικά (baby καρότα, κολοκυθάκια και πατάτα».

Διαβάστε εδώ και την δίαιτα αποτοξίνωσης που ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη!

Καλοκαιρινές φωτογραφίες της Κίτσου - Πιο αδύνατη από ποτέ

Μπορεί να θυμάστε τη Λενιώ από τις Άγριες Μέλισσες όπως ακριβώς τη γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, ωστόσο πια ήρθε η ώρα να την ξεχάσετε μιας και η Μαρία Κίτσου έχει χάσει πολλά κιλά και έχει γίνει πραγματικά άλλος άνθρωπος.

Η αγαπημένη ηθοποιός δείχνει να έχει κάνει μία εξαιρετική προσπάθεια με τον εαυτό της και τα αποτελέσματα που έχουν προκύψει, είναι απλά εντυπωσιακά.

Μπορεί να μη μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις, ωστόσο φέτος το καλοκαίρι, η Μαρία Κίτσου έχει κάνει τη διαφορά με την εμφάνισή της, μιας και είπαμε βέβαια για τις Άγριες Μέλισσες.

Λενιώ Άγριες Μέλισσες κιλά