Μείον 35 κιλά η «Βουλίτσα» της Μουρμούρας - Αυτό το πρόγραμμα ακολούθησε η Ελένη Κοκκίδου

Ήταν στρατιώτης κατά τη διάρκεια της διατροφής της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μείον 35 κιλά η «Βουλίτσα» της Μουρμούρας - Αυτό το πρόγραμμα ακολούθησε η Ελένη Κοκκίδου

Η Ελένη Κοκκίδου είναι μία από τους πρωταγωνιστές της Μουρμούρας που αγαπήσαμε από τον πρώτο κύκλο της σειράς και τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως έχει κάνει μία τεράστια προσπάθεια για να αλλάξει ριζικά το σώμα της.

Συγκεκριμένα, ακολούθησε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και έτσι κατάφερε να χάσει 35 ολόκληρα κιλά, με την αλλαγή πάνω της να είναι εμφανής.

Τα μυστικά της Ελένης Κοκκίδου για να χάσει 35 κιλά

«Έχασα 35 κιλά με πολύ κόπο. Με κόπο, με προσήλωση, με πειθαρχεία. Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό, συναισθηματικό στήριγμα τα τελευταία χρόνια. Έκλεισε αυτός ο κύκλος και άνοιξε ένας άλλος που δεν χρειάζομαι το φαγητό και είπα ‘τώρα πρέπει να πετάξω βάρος.

Στην καραντίνα ήμουν στρατιώτης, δεν είχα προκλήσεις. Κάνω γυμναστική με το που ξεκίνησα τη διατροφή», είχε πει πριν από λίγο καιρό στο Happy Day, μιλώντας για τη διατροφή που ακολούθησε.

Ελένη Κοκκίδου δίαιτα

"Ήθελα να βρω την παλιά Ελένη!"

Η Ελένη Κοκκίδου μας προσκαλεί σπίτι της και αποκαλύπτει στην Φωλιά των Κου Κου για την επιτυχία που έχει σημειώσει τόσα χρόνια η Μουρμούρα καθώς και για την απώλεια 35 κιλών.

Η αγαπημένη μας "Βουλίτσα" μίλησε για το πως κατάφερε να χάσει από πάνω της τόσα πολλά κιλά: «Έχασα 35 κιλά μέσα σε έναν χρόνο. Όχι, δεν θα ξανάρθουν. Ήθελα να κάνω μια εσωτερική αλλαγή. Έκλεισε ένας κύκλος ζωής και άνοιξε ένας καινούργιος και ήθελα να ξαναβρώ την παλιά Ελένη και αποφάσισα να χάσω τα περιττά κιλά. Έχασα και το περιττό βάρος στη ζωή μου γενικώς, με τη συμβολική του έννοια».

Μεταξύ των άλλων, η Ελένη Κοκκίδου ανέφερε την τεράστια επιτυχία της Μουρμούρας και ότι είναι πολύ ευτυχισμένη που για 8η συνεχόμενη σεζόν εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα: