Ελένη Κοκκίδου: Άλλος άνθρωπος μετά την καραντίνα - Έχασε 35 κιλά

«Δεν το χρειαζόμουν πια αυτό το βάρος»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Κοκκίδου: Άλλος άνθρωπος μετά την καραντίνα - Έχασε 35 κιλά

Το πρωί της Τετάρτης, η Ελένη Κοκκίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως μέσα στη δεύτερη καραντίνα κατάφερε να χάσει 30-35 κιλά με τη βοήθεια του γιατρού της. Η εικόνα της πλέον είναι πολύ διαφορετική από αυτή που είχαμε συνηθίσει.

Η ηθοποιός είχε ήδη χάσει κάποια κιλά ωστόσο αποφάσισε να συνεχίσει την προσπάθειά της και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό.

Οι δηλώσεις της Ελένης Κοκκίδου για τα κιλά της

«Η δεύτερη καραντίνα ήταν δύσκολη. Εγώ έχασα 30-35 κιλά. Έκανα διατροφή σε γιατρό. Δεν το χρειαζόμουν πια αυτό το βάρος και είπα θα το πετάξω. Η σχέση με το φαγητό είναι συναισθηματική». Σου δίνει όπλα να αντέξεις. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνανε καλά ξεσπούσα στο φαγητό», είπε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν παντρεύτηκα εν τέλει. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο σαν τον Μηνά. Μου αρέσουν οι πιο ανήσυχοι άνθρωποι, οι πιο ριψοκίνδυνοι. Ο Μηνάς είναι πολύ συντηρητικός, είναι άνθρωπος του σπιτιού, είναι πολύ κλασικός πατέρας και σύζυγος», είπε χαρακτηριστικά.

Η συνέντευξη της Ελένης Κοκκίδου για τη Μουρμούρα

«Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται ακατάπαυστα. Μάθαμε ότι θα συνεχίσουμε και του χρόνου, για ένατη σεζόν. Κανένας δεν περίμενε ότι η “Μουρμούρα” θα συνεχίσει τόσο. Νομίζω ότι θα κλείσει δεκαετία. Αφού φτάνει στην ενιαετία, μπορεί να φτάσει και στη δεκαετία. Είναι το δεύτερο σπίτι μας η Μουρμούρα.».