Με αυτή τη διατροφή έπεσε στα 60 κιλά η Σία Κοσιώνη

Πανεύκολη! Μπορείς να την ακολουθήσεις κι εσύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αυτή τη διατροφή έπεσε στα 60 κιλά η Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη είναι μία full time μαμά και εργαζόμενη γυναίκα. Μέσα στο γεμάτο της πρόγραμμα, η αγαπημένη παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία να κάνει μία μεγάλη αλλαγή για τον εαυτό της και να ξεφορτωθεί μερικά περιττά κιλά.

Η διατροφή της Σίας Κοσιώνη

Το γάλα, και τα γαλακτοκομικά προϊόντα γενικότερα, είναι μια πολύ σημαντική πηγή ασβεστίου. 1 ποτήρι γάλα, 1 κεσεδάκι γιαούρτι ή 30 γραμμάρια τυρί (ένα κομμάτι στο μέγεθος του σπιρτόκουτου) βρίσκονται κάθε μέρα στη διατροφή της.

Ένα μήλο τη μέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι... Τα φρούτα εποχής, όπως τα μήλα και οσονούπω τα πορτοκάλια, έχουν σημαντική θέση στο καθημερινό πρόγραμμά της είτε αυτούσια είτε με τη μορφή χυμών.

Σία Κοσιώνη δίαιτα

Ένα καλό πρωινό πάντα κάνει τη διαφορά... Τα δημητριακά και η βρόμη βοηθούν ώστε να ξεκινά καλά η μέρα, ενώ με κράκερ ή ρυζογκοφρέτες «γεμίζει» τυχόν κενά και κόβει μικρές λιγούρες που ενδέχεται να δημιουργηθούν στην πορεία.

Οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες, ειδικά σε μια απαιτητική καθημερινότητα. Το μεσημεριανό της συνήθως περιλαμβάνει 1/2 φλιτζάνι όσπρια ή 80-100 γραμμάρια κρέας/κοτόπουλο/ψάρι, που συνοδεύονται από ωμά ή βραστά λαχανικά. Μέσα στη μέρα καταναλώνει 8-10 ξηρούς καρπούς.

Η Σία Κοσιώνη για τα κιλά της εγκυμοσύνης

«Δεν έχω χάσει ακόμα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Δεν με αγχώνει όμως. Σιγά-σιγά», δήλωνε χαρακτηριστικά, έκτοτε όμως μεσολάβησε και η καραντίνα, που θα μπορούσε να έχει ακόμη πιο καταστροφικά αποτελέσματα για τη ζυγαριά της. Όχι για εκείνη, βέβαια, καθώς συνεχίζει να αθλείται - δείτε εδώ φωτογραφίες να κάνει τις ασκήσεις της στο πάρκο - και παράλληλα προσέχει τη διατροφή της, με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή.

Για τη Σία Κοσιώνη δεν θέλει κόπο, θέλει... τρόπο! Έχει χάσει σχεδόν όλα τα 17 κιλά της εγκυμοσύνης, χωρίς να στερείται, αλλά με σχέδιο που τη βοηθά να κρατά μια ισορροπία στη διατροφή της. Στην πορεία της μέρας παίρνει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και παράλληλα φροντίζει να περιορίζει τις περιττές θερμίδες, που συνήθως κάνουν τη «ζημιά» σε βάθος χρόνου. «Κάθε πρωί ξεκινάω να κάνω δίαιτα. Το πώς καταλήγω είναι μια άλλη υπόθεση», έχει πει με διάθεση αυτοσαρκασμού η δημοσιογράφος και εμείς σας παρουσιάζουμε ορισμένα tips που ακολουθεί.