Έτσι μένει fit στα 50 της η Έλλη Κοκκίνου - Αναλυτικά η διατροφή της

Έχει κορμάρα και δεν είναι τυχαίο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι μένει fit στα 50 της η Έλλη Κοκκίνου - Αναλυτικά η διατροφή της

Η Έλλη Κοκκίνου είναι μία από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz, που καταφέρνει να κρατάει αψεγάδιαστο το κορμί της, μιας και προσέχει πολύ τη διατροφή της σε καθημερινή βάση. Παράλληλα γυμνάζεται και στα 50 δείχνει σαν να μην έχει περάσει ο χρόνος από πάνω της.

Η διατροφή της αποτελείται κυρίως από πολλά και μικρά γεύματα, για να μένει χορτάτη όλη μέρα και να μην πεινάει. Έτσι, δεν ξεδίνει στο μεσημεριανό και το βραδινό της. Αντίστοιχη διατροφή με πέντε πιάτα κάνει και η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία επίσης μένει fit!

Το πρόγραμμα διατροφής της Έλλης Κοκκίνου

  • Πρώτο γεύμα: 150 ml φυσικός χυμός πορτοκάλι, 2 κουταλιές του γλυκού μέλι, 6 γραμ. ταχίνι και 2 φρυγανιές ολικής αλέσεως.
  • Δεύτερο γεύμα: 3 ασπράδια αβγών, 2 αραβικές πίτες, 1 φέτα Τρικαλινό light και 1 ντομάτα ωμή.
  • Τρίτο γεύμα: 20 γραμ. ξηροί καρποί ανάλατοι, 25 γραμ. ορός γάλακτος και 150 γραμ. άσπρα σταφύλια ωμά.

Έλλη Κοκκίνου πρόγραμμα διατροφής

Κυρίως γεύματα

  • Πρώτο γεύμα: 200 γραμ. τσιπούρα, ελεύθερη ποσότητα πράσινων λαχανικών, ωμών ή βραστών, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1 φρυγανιά ολικής αλέσεως.
  • Δεύτερο γεύμα: 1 γιαούρτι µε 0% λιπαρά, 15 γραμ. ορός γάλακτος, 10 γραμ. ξηροί καρποί, 25 γραμ. αποξηραμένη παπάγια.
  • Τρίτο γεύμα: 30 γραμ. φέτα από κατσικίσιο γάλα, 1 ντομάτα, 3 παξιµάδια ολικής αλέσεως μικρού μεγέθους.

H εξομολόγηση της Έλλης Κοκκίνου για τα κιλά που είχε πάρει

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στο Mega Star για την δύσκολη περίοδο στη ζωή της όπου έχασε τον πατέρα της και πήρε αρκετά κιλά.

«Το ότι είμαι μητέρα δεν μπορεί να μην περιορίσει και να σκέφτομαι πότε θα γυρίσω σπίτι αλλά π.χ. για δύο μήνες δεν θα μπορούσα να λείψω σε περιοδεία… Σε talent show μπορεί να πήγαινα, αν ξεκινούσα τώρα, δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό… Αν είχα να διαλέξω, θα διάλεγα τον παλιό δρόμο. Η αργή αναγνωρισιμότητα κάνει καλό.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν την μέρα που «έχασα» τον μπαμπά μου κι έπρεπε να πάω να δουλέψω κι όταν είχα πάρει 22 κιλά από θυρεοειδή και δεχόμουν άσχημη κριτική από κάποιους και με είχε πιάσει κατάθλιψη αλλά τα κατάφερα.» είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια.