Τα μυστικά της Ιωάννας Τούνη για να χάσει τα κιλά των διακοπών - Αυτό το πιάτο έκοψε

Τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα μυστικά της Ιωάννας Τούνη για να χάσει τα κιλά των διακοπών - Αυτό το πιάτο έκοψε

Πριν από λίγες μέρες, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως μέσα στις διακοπές πήρε 5 κιλά, κάτι που συμβαίνει σε κάθε άνθρωπο.

Η influencer επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έτσι αποφάσισε να ξαναμπεί σε πρόγραμμα για να χάσει τα περιττά κιλά. Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί τα μυστικά της και με τους followers της.

Τι κάνει η Ιωάννα Τούνη για να χάσει τα κιλά των διακοπών

«Είμαι όντως 1,77 και 66 κιλά! Και ναι πήρα όντως 5 κιλά στις διακοπές μου και δεν χάλασε ο κόσμος. Μην σας πιάνει υστερία και μετράτε τα κιλά και τα γραμμάρια... Είναι απλά νούμερα και είναι στο χέρι σας να τα αλλάξετε.

Εγώ προσπαθώ από σήμερα να μειώσω πολύ υδατάνθρακα και να κάνω προπονήσεις ώστε να ξεπρηστώ γρήγορα. Από βδομάδα λέω να πάω και για διατροφή ώστε να πετύχω τους στόχους μου στον χρόνο που θέλω.

Ξεκίνα από σήμερα και εσύ! Μην βαριέσαι, μαζί! Η Τετάρτη είναι καλή μέρα γιατί το «Από Δευτέρα» πάει από Δευτέρα σε Δευτέρα!», εξήγησε χαρακτηριστικά στα insta stories που ανέβασε η γνωστή influencer.

Ιωάννα Τούνη κιλά
Ιωάννα Τούνη δίαιτα

Εντελώς αρετουσάριστη και χωρίς μακιγιάζ η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη είναι ένα πρόσωπο που βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα. Αυτόν τον καιρό απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον αγαπημένη της Δημήτρη Αλεξάνδρου. Οι δυο τους μάλιστα, μόλις πριν από δύο μέρες επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με μία «καυτή» φωτογραφία στα social media.

Η αγαπημένη influencer όλο το καλοκαίρι μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εντυπωσιακές φωτογραφίες μα μαγιό, οι οποίες όπως μπορείτε να φανταστείτε γίνονται ανάρπαστες.

Η ίδια έχει παραδεχθεί αρκετές φορές πως κάνει φώτοσοπ στις φωτογραφίες της αν και η αλήθεια είναι πως το κορμί της είναι τόσο γυμνασμένο και καλοσχηματισμένο που δεν το χρειάζεται!

Τρανή απόδειξη είναι είναι οι φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη που έχουν κυκλοφορήσει από τις διακοπές της, στις οποίες δεν έχει πάνω τις καθόλου φώτοσοπ και καθόλου μακιγιάζ.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς, το σώμα της είναι απλά φοβερό ενώ και η επιδερμίδα της λαμπερή και ηλιοκαμένη.

Ιωάννα Τούνη αρετουσάριστη