Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στις διακοπές της η Ιωάννα Τούνη

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στις διακοπές της η Ιωάννα Τούνη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, πόσα κιλά πήρε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στις διακοπές της.

Η γνωστή influencer έχει ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα σώματα της ελληνικής showbiz, ωστόσο κι αυτή όπως κάθε άνθρωπος, ξεφεύγει λίγο από το πρόγραμμά της το καλοκαίρι. Άλλωστε, φέτος το καλοκαίρι έκανε αρκετές διακοπές και πέρασε υπέροχα με τον νέο της σύντροφο, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για τα κιλά της

«Αυτή η φωτογραφία έχει τραβηχτεί αρχές καλοκαιριού και σχεδόν φαίνονται κοιλιακοί! Δεν έχω ζυγιστεί… αλλά έχω πάρει σίγουρα 4-5 κιλάκια από τότε. Πείτε μου λίγο, είμαι η μόνη που παχαίνει ΠΑΝΤΑ το καλοκαίρι; Γιατί ακούω τριγύρω ατάκες του στυλ «το καλοκαίρι μου κόβεται η όρεξη» ή «με την θάλασσα ξεχνάω να φάω» και απορώ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τούνη.

Μίλησε ανοιχτά για το bullying που δέχτηκε μετά το σχόλιο για τους Παξούς

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ιωάννα Τούνη μαζί με την παρέα της βρέθηκε στους Παξούς όπου και πέρασε μέρος των διακοπών της. Λίγο αργότερα διαπίστωσε πως το ωράριο καταστημάτων εστίασης είναι διαφορετικό από ότι συνήθως, αφού εκεί τα μεσημέρια είναι κλειστά και ανοίγουν αργά το απόγευμα.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της: “Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε”.

Οι χρήστες μάλιστα του Twitter μάλιστα, την ξεφτίλισαν άσχημα με την ίδια να αποφασίζει να απέχει από τα social media και λόγω των πυρκαγιών που είχαν ξεσπάσει στην Ελλάδα.

Η Ιωάννα Τούνη λοιπόν, επέστρεψε στο Instagram και μέσα από ένα Q&A που πραγματοποίησε, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Ακούγεται λυπηρό… αλλά έχω συνηθίσει να ξεσπά ο κόσμος πάνω μου. Δεν είναι κάτι καινούριο! Αυτό το διάστημα όλοι είμαστε πολύ παραπάνω πιεσμένοι με τον covid, τον εγκλεισμό, τη ζέστη και τώρα δυστυχώς τις φωτιές… Ο κόσμος έχει ξεφύγει!

Ψάχνει εξιλαστήρια θύματα να ξεσπάσει την οργή και τον θυμό του. Δεν είναι σαφώς αυτό δικαιολογία για να συμπεριφέρεται κανείς τόσο άσχημα τριγύρω, αλλά προσπαθώ κάπως να τους δώσω ελαφρυντικά. Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και να κλείσουμε το θέμα εδώ. Όταν πήγα στους Παξούς είχε 34 βαθμούς κελσίου και ο λόγος που τα μαγαζιά ήταν κλειστά δεν ήταν εκτάκτως, λόγω των θερμοκρασιών! Αυτό ακριβώς μου έκανε εντύπωση και το μοιράστηκα μαζί σας!

Το ότι το νησί αυτό έχει δύο μήνες να δουλέψει και όπως μας ενημέρωσαν οι ίδιοι οι νησιώτες… είναι ΠΑΝΤΑ κλειστά μέχρι τις 7 το απόγευμα! Όχι μόνο φέτος! Αλλά και πέρσι και πρόπερσι και παραπρόπερσι και ΠΑΝΤΑ!!!».

Σε άλλο story της, η Ιωάννα Τούνη σημείωσε: «Δεν θέλετε μάλλον ανθρώπους που εκφράζονται ειλικρινά, ελεύθερα και αυθόρμητα. Ζητάτε στημένο ύφος, εγκεκριμένο από τον μάνατζερ και δοσμένο σε ξύλινη γλώσσα πολιτικού. Έτσι μάλλον θα είστε όλοι χαρούμενοι».

Μίλησε ανοιχτά για το bullying που δέχτηκε μετά το σχόλιο για τους Παξούς η Τούνη