Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Πλέον δεν το κρύβουν καν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να μην έχε ανακοινώσει επίσημα ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ωστόσο τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερες... σχεδόν κοινές εμφανίσεις στα social media.

Αυτή τη φορά, η influencer μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται και πάλι το χέρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Πιστεύετε υπάρχει λόγος να φτιάξω μαλλί με αυτές τις κακές παρέες που έχω μπλέξει», λέει χαρακτηριστικά η influencer στο βίντεό της και από δίπλα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου την πειράζει.

Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την σχέση της με τον Αλεξάνδρου η Τούνη

Η αλήθεια είναι πως αρκετά χρόνια τώρα που η Ιωάννα Τούνη μονοπωλεί το ενδιαφέρον δεν έχει εξαφανιστεί ούτε μια μέρα από το instagram! Ο προσωπικός της λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι μόνο επαγγελματικού χαρακτήρα. Η influencer τον χρησιμοποιεί για να μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάτι που εδώ και μέρες έχει σταματήσει να κάνει.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν επέστρεψε κάνοντας τις πρώτες της αναρτήσεις σχετικά με τα γενέθλια της, πιο ανανεωμένη από ποτέ μετά από αυτό το ολιγοήμερο διάλειμμα, βάζοντας λόγω των πυρκαγιών τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στον πάγο.

Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και έτσι ανέβασε και ένα boomerang από το ταξίδι της στην Αθήνα, στο οποίο εμφανίζεται έστω και λίγο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ή μάλλον το χέρι του. Μάλιστα στο story που ανέβασε έβαλε και μία καρδούλα.

Η ξανθιά καλλονή μάλιστα, έκανε και ένα Q&A για να απαντήσει σε μερικές απορίες που είχαν οι διαδικτυακοί της φίλοι, όσο καιρός έλειπε από τον χώρο των social media, απολαμβάνοντας μερικές ημέρες μόνο με τους κολλητούς της φίλους.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που της έκαναν, έγινε αναφορά και στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Παρόλο που η ίδια δεν έχει αναφέρει πουθενά το όνομα του και τον κρύβει από τις φωτογραφίες της, είναι γνωστό και έχουν βγει και φωτογραφία από κοινές διακοπές και εξόδους τους.

«Πως νιώθεις που σχολιάζουν την ερωτική σου ζωή. Χωρίς να έχεις ανακοινώσει κάτι;», την ρώτησε follower της με την ίδια να δίνει την απάντηση της,

«Πλέον αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται να έχω προσωπική ζωή από τη στιγμή που δημοσιεύονται παντού άρθρα και φωτογραφίες από στιγμές μου, που προσπαθώ να κρατήσω ιδιωτικές. Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να νιώσω σίγουρη και ασφαλής και θα σας τα δείξω όλα. Κρατήστε απλά για την ώρα ότι περνάω πολύ όμορφα και όποτε δεν σας δείχνω με ποιον είμαι, είμαι με τον...», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου σχέση