Επανήλθε στο instagram η Ιωάννα Τούνη - Τα πρώτα της stories

"Σκεφτόμουν ποιοι είναι δίπλα μου και..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επανήλθε στο instagram η Ιωάννα Τούνη - Τα πρώτα της stories

Η αλήθεια είναι πως αρκετά χρόνια τώρα που η Ιωάννα Τούνη μονοπωλεί το ενδιαφέρον δεν έχει εξαφανιστεί ούτε μια μέρα από το instagram! Ο προσωπικός της λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι μόνο επαγγελματικού χαρακτήρα. Η influencer τον χρησιμοποιεί για να μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάτι που εδώ και μέρες έχει σταματήσει να κάνει.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες που η Ιωάννα είχε πάει στους Παξούς με τους αγαπημένους της φίλους - αλλά και τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου! Ένα της σχόλιο για τους εργαζόμενους στα μαγαζιά εκεί ήταν αρκετό για να ξεσπάσει μια θύελλα αντιδράσεων στο twitter με καταιγισμό σχολίων και ένα κίνημα unfollow Τούνη!

Η infuencer έχασε παραπάνω από 20.000 followers μέσα σε λίγες ώρες και μέχρι και σήμερα συνεχίζει να χάνει.

Ύστερα ήρθαν οι φονικές φωτιές στην Ελλάδα που στάθηκαν και ως αφορμή για όλους να σταματήσουν να ποστάρουν "άσχετα" πράγματα στο διαδίκτυο ώστε να προβάλλονται μόνο πράγματα που αφορούσαν και μπορούσαν να βοηθήσουν τους πληγέντες. Έτσι η Τούνη σιώπησε!

Σήμερα, όμως, το μεσημέρι της Τετάρτης επανήλθε με stories στο instagram της και... έδωσε τις δικές της "εξηγήσεις".

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη

Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη γενέθλια

Ιωάννα Τούνη instagram

Ιωάννα Τούνη followers

Έχασε συνεργασίες η Ιωάννα Τούνη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog η επιχειρηματίας μετράει ήδη απώλειες όχι επειδή έχασε τόσους χιλιάδες followers αλλά επειδή κάποιες εταιρείες δεν ενστερνίστηκαν τα όσα δήλωσε για τους Παξούς και θεώρησαν πως δεν θέλουν να εμπλέκεται το όνομά τους με "τέτοιου είδους πρότυπα".