Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Απίθανη γκάφα: Έβγαζε story η Τούνη και "πετάχτηκε" ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Μάλλον αυτό δεν έπρεπε να συμβεί!

Απίθανη γκάφα: Έβγαζε story η Τούνη και
News 02.08.2021 14:11
Από Youweekly Team

Παρά το γεγονός πως έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που τους δείχνουν να φιλιούνται η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συνεχίζουν να προσπαθούν να κρύβονται στα social media!

Τόσες μέρες ήταν και θα είναι διακοπές μαζί αλλά ο ένας δεν κάνει ποτέ αναρτήσεις με τον άλλον και στα tags δεν υπάρχουν πουθενά τα ονόματα, αντίστοιχα.

Βέβαια, ένα λάθος θα το έκαναν και τους... τσακώσαμε!

Η Ιωάννα Τούνη το μεσημέρι της Κυριακής τράβηξε ένα story από τους Παξούς, την ώρα που είχαν κάτσει σε ένα ταβερνάκι για να φάνε και ακούστηκε η φωνή του Δημήτρη να λέει "Σας είπα εγώ να κάτσουμε στο ταβερνάκι...".

Το Story που πρόδωσε Τούνη - Αλεξάνδρου

Γκρεμίζεται η αυτοκρατορία της Ιωάννας Τούνη - Δύσκολες ώρες για την influencer

Από εχθές έχει δημιουργηθεί μεγάλος σάλος στο Twitter όταν η ίδια εξέφρασε την δυσαρέσκειά της που δεν βρήκε το μεσημέρι στους Παξούς ανοιχτό εστιατόριο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Έχω πάθει σοκ εδώ! Όλα τα ταβερνάκια-εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα... Και είναι high season 1 Αυγούστου! Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί... Τσπ, από ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούν αυτή την ώρα και φάγαμε».

Χρήστης του Twitter ανέφερε πως οι Παξοί τα μεσημέρια είναι άδειοι, επειδή οι τουρίστες πηγαίνουν με τα σκάφη μονοήμερες στους Αντίπαξους και γυρίζουν το απόγευμα στο νησί. Επομένως, τα εστιατόρια στους Παξούς ανοίγουν τα απογεύματα. Την ίδια στιγμή είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες, λόγω του πρωτοφανούς καύσωνα, τα μαγαζιά να ανοίγουν πιο αργά για να προφυλαχθούν οι εργαζόμενοι.

Μετά το περιστατικό αυτό, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη έχει χάσει followers μετά από την προκλητική της τοποθέτηση, καθώς από 800.000 που την ακολουθούσαν, πλέον την ακολουθούν 798.000.

Τούνη instagram

Και συνεχίζει να πέφτει αφού τώρα έφτασε στους 797k...

Τούνη Παξοί

Να σημειώσουμε πως κάτι τέτοιο είναι μεγάλη καταστροφή για την influencer αφού το instagram είναι μέρος της δουλειάς της κι από εκεί λαμβάνει πολύ υψηλά εισοδήματα τον μήνα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Και όμως έγινε! Τούνη - Αλεξάνδρου "αντίπαλοι" στο J2US

Share