Το πρώτο τους φιλί - Αποκλειστικές φωτογραφίες από Τούνη και Αλεξάνδρου!

Τέλος τα ψέματα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πρώτο τους φιλί - Αποκλειστικές φωτογραφίες από Τούνη και Αλεξάνδρου!

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε δεν λέει μια παροιμία; Το ερωτικό καλοκαίρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη συνεχίζεται. Η σχέση τους διανύει ήδη τον τρίτο μήνα και, όπως φαίνεται από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω δεν προσπαθούν πλέον να κρυφτούν. Ακόμα όμως ούτε ο ένας αλλά ούτε ο άλλος έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι μαζί.

Αφού έκαναν ένα πέρασμα από τη Μεσσηνία και τη Ζάκυνθο αποφάσισαν να ανέβουν λίγο πιο ψηλά…

Το βράδυ της Παρασκευής το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδαζε στο Naval Seaside Bar της Ηγουμενίτσας.

Αφού απόλαυσαν το δείπνο τους, ο παρουσιαστής και η influencer αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά στο παραθαλάσσιο bar όπου αντάλλαξαν καυτά φιλιά μπροστά στον κόσμο που δεν σταμάτησε να τους κοιτάει όλο το βράδυ, χωρίς όμως οι ίδιοι να ενοχλούνται.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι δυο τους βρίσκονται αυτή την περίοδο σε συζητήσεις ώστε να λάβουν μέρος- ως αντίπαλοι- στο ανανεωμένο Just the two of us με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Τούνη και Αλεξάνδρου full in love

Τούνη  Αλεξάνδρου πρώτο φιλί

"Θέλω να κάνω παιδί με την Ιωάννα"

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο πρόβαλλε η εκπομπή Super Κατερίνα, όπου η instagrammer μίλησε για όλες τις δυσκολίες της ζωής της, ενώ αποκάλυψε το λόγο που δεν θέλει να κάνει παιδιά. Μετά την προβολή του βίντεο, το λόγο πήρε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς.

«Της είπα ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι ότι “εγώ αυτή την Ιωάννα θέλω να καταλάβει ο κόσμος ποια είναι”. Είναι παρεξηγημένη η στάση της, οι τρόποι της… Δικαίως. Δικαιολογούνται πολλά πράγματα, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την Ιωάννα. Δεν πρέπει να σκληραίνουμε, πρέπει να δείχνουμε αυτό που πραγματικά είμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά..

«Αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω παιδιά, είναι κάτι που το έχω πάρει από την οικογένειά μου. Δεν ξέρω αν θα γίνω καλός πατέρας, δεν υπάρχει πετυχημένη συνταγή. Υπάρχει αγάπη, θέληση. Δεν φοβάμαι γιατί όταν είσαι εσύ ολοκληρωμένος, όσο μπορείς ως άνθρωπος, θα δώσεις και ολοκληρωμένα πράγματα στο παιδί σου. Ό,τι και να αντιμετωπίζει και αν το παιδί το κάνω με την Ιωάννα, δεν ξέρω κι αν θέλει να κάνει παιδί. Εννοείται θέλω να κάνω παιδί με την Ιωάννα», εξομολογήθηκε.