Και όμως έγινε! Τούνη - Αλεξάνδρου "αντίπαλοι" στο J2US

Μαζί στην ζωή, αλλά ανταγωνιστές στο μουσικό σόου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Και όμως έγινε! Τούνη - Αλεξάνδρου

Μπορεί στη ζωή να είναι μαζί, ακόμα κι αν δεν το έχουν επιβεβαιώσει, ωστόσο φαίνεται πως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα είναι αντίπαλοι στο J2US.

Σύμφωνα με το mad.gr, ο Νίκος Κοκλώνης προσέγγισε την εκρηκτική Θεσσαλονικιά και το γνωστό μοντέλο και τους πρότεινε να συμμετάσχουν στο νέο και πιο ανανεωμένο κύκλο του μουσικού σόου.

Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει πει ακόμα το ναι, όμως αν τους δούμε αντιπάλους, σίγουρα θα το J2US θα αποκτήσει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον.

Η αποκάλυψη για την πρόταση που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το J2US

Τούνη - Αλεξάνδρου 'αντίπαλοι' στο J2US

Τα πρόσωπα που συζητούν για το J2US

Ο νέος κύκλος του J2US επιστρέφει από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ έχουν αποκαλυφθεί και τα ονόματα που έχουν έρθει σε συζητήσεις με την παραγωγή.

Το λαμπερό μουσικό σόου με τον Νίκο Κοκλώνη έχει πια καινούργια στέγη, μιας και μετακόμισε από το Open στον ALPHA. Η παραγωγή ετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς το σόου μιας και προσπαθεί μέχρι τέλος Αυγούστου να έχουν κλειδώσει οι συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ονόματα που συζητούν για τον νέο και ανατρεπτικό κύκλο του J2US είναι: Ιωάννα Τούνη, ο Πάνος Καλλίδης, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ο Θανάσης Πατριαρχέας, η Ντέμι, ο Γιώργος Κακοσαίος, η Λένα Ζευγαρά, η Κωνσταντίνα, η Μαντω, η Ήβη Αδάμου, ο Θανος Πετρελης και ο Γιάννης Βαρδής, η Σοφία Κουρτίδου, η Δανάη Μπάρκα, η Σοφία Μουτίδου, ο Χάρης Χριστόπουλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Αργύρης Αγγέλου, η Ντόρα Μακρυγιάννη, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Τα πρόσωπα που συζητούν για το J2US

Οι αποκαλύψεις της Ιωάννας Τούνη για το κάμπινγκ της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα παρέα που μου βγάζει και τις άλλες πλευρές της Ιωάννας, οι οποίες ήταν ξεχασμένες πάνω στο πατάρι» είπε μέσα σε όλα.