Τέλος το κρυφτούλι: Άκρως διαχυτικοί σε ταβερνάκι Τούνη - Αλεξάνδρου

Μόνο εδώ το φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος το κρυφτούλι:  Άκρως διαχυτικοί σε ταβερνάκι Τούνη - Αλεξάνδρου

Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Την παροιμία την ξέρετε; Μαντέψτε ποιανού ζωή περιγράφει απόλυτα τον τελευταίο καιρό! Μα του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη φυσικά!

Οι δυο τους διατηρούν δεσμό εδώ και λίγους μήνες και παρά το γεγονός πως αρνιούνται κατηγορηματικά να το επιβεβαιώσουν ενώ ερωτώνται συστηματικά από τους δημοσιογράφους, στο instagram ανεβάζουν κάθε λίγο και λιγάκι τα ίδια ακριβώς στιγμιότυπα. Το Σαββατοκύριακο μάλιστα πήγαν κάμπινγκ παρέα - δείτε εδώ φωτογραφίες.

Το αστείο, όμως, σταματάει κάπου εδώ αφού οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης! Οι δυο τους είναι μαζί, και φουλ in love! Δεν τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα κι όπου σταθούν κι όπου βρεθούν δεν κρύβουν, πια, τον έρωτά τους.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του OK!

Τούνη - Αλεξάνδρου

Τούνη - Αλεξάνδρου μπάνιο

Η πρώην σύντροφος του Αλεξάνδρου

Με αφορμή τον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 11/10 στην Ύδρα - δείτε εδώ φωτογραφίες από το πανάκριβο ξενοδοχείο - αποφασίσαμε να ψάξουμε λίγο... το ιστορικό της ηθοποιού!

 Τόνια Σωτηροπούλου Δημήτρης Αλεξάνδρου

Μετά τον Γεωργούλη στην ζωή της μπήκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που τώρα δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την γνωστή influencer, Ιωάννα Τούνη! Η σχέση τους ξεκίνησε με ένα πολυσυζητημένο σκάνδαλο! Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ εκείνος ήταν γνωστό πως είναι ερωτευμένος με την Ελισάβετ Σπανού. Έτσι, εν μία νυκτί, η προηγούμενη του σχέση ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες -και άκομψες δημόσιες δηλώσεις- και ξεκίνησε ο έρωτας με τη γνωστή ηθοποιό. Οι πρώτες τους φωτογραφίες κυκλοφόρησαν τον Μάιο του 2013 ενώ η σχέση τους έριξε τίτλους τέλους περί τα τέλη του ίδιου έτους.