Επιστρέφει το J2US αλλά όχι στο Open

Ανατροπή με την εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστρέφει το J2US αλλά όχι στο Open

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πρόκειται να επιστρέψει το αγαπημένο μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη, Just The 2 Of Us, αλλά αυτή τη φορά σε διαφορετικό κανάλι.

Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό πως σταμάτησε την συνεργασία του με το Open, οπότε ήταν φυσικό και επόμενο να κλείσει συμφωνία με άλλο κανάλι.

Ο Νίκος Κοκλώνης βρήκε λοιπόν την τηλεοπτική του στέγη στο MEGA και σύμφωνα με το «Τηλέραμα», η Barking Well Media είναι ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές με τον σταθμό της Κάντζας, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν νωρίς την πρεμιέρα, συγκεκριμένα κατά το πρώτο μισό της σεζόν 2021 – 2022.

Μάλιστα, η κριτική επιτροπή παραμένει με τους Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη Φασουλή.

Επιστρέφει το J2US αλλά όχι στο Open

Εκτός J2US ο Γιώργος Θεοφάνους

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, ο Γιώργος Θεοφάνους πρόκειται να βρεθεί εκτός J2US στον επόμενο κύκλο της εκπομπής, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Mega.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός συνθέτης δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο μουσικό show, καθώς θα αναλάβει ενεργό ρόλο στην εκπομπή Σπίτι με το Mega, η οποία θα αλλάξει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

J2US Θεοφάνους

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει ένα νέο J2US το οποίο αυτή τη φορά θα προβάλλεται στη συχνότητα του Mega και όχι του Open. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως η παραγωγή αντιμετωπίζει πρόβλημα αυτή την περίοδο καθώς το στούντιο στο οποίο γυριζόταν το show, δεν είναι διαθέσιμο αυτή την εποχή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον νέο κύκλο, ο οποίος μάλιστα θα βγει στον αέρα πολύ σύντομα, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου.