Νίκος Κοκλώνης: Ανακοίνωσε on air το τέλος της συνεργασίας του με το Open

«Βάζω πάντα τα προσωπικά ζητήματα σε δεύτερη μοίρα όταν κάνω business»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Κοκλώνης: Ανακοίνωσε on air το τέλος της συνεργασίας του με το Open

Το πρωί της Τετάρτης, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος στο Happy Day και μέσα σε όλα αποκάλυψε το τέλος της συνεργασίας του με το Open.

Ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα επαγγελματικά του βήματα αλλά και την απόφαση να φύγει από το κανάλι.

Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε on air το τέλος της συνεργασίας του με το Open

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη

«Νόμιζα πως δεν θα τα πούμε αυτά, αλλά αφού τα λέμε ας ξεκινήσουμε. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, όταν η σεζόν τρέχει και έχω συμπαραγωγές, όπως το “Ευτυχείτε” και το “Έλα Χαμογέλα”, να πω ότι σταματάω και παίρνω διαζύγιο από το Open, μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Αν ρωτάς τον Νίκο Κοκλώνη θεωρώ ότι κατά 99,9% έχω φύγει από το Open.

Βάζω πάντα τα προσωπικά ζητήματα σε δεύτερη μοίρα όταν κάνω business. Νομίζω πως έχει αλλάξει στρατηγική το κανάλι στο πρόγραμμα και δεν συμβαδίζει με αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου. Οπότε πολύ φιλικά είπα σε εμένα να σταματήσω τη συνεργασία. Τώρα αν έρθει ο ιδιοκτήτης και μου πει κάτι άλλο, δεν ξέρω τι θα γίνει.

Αυτή τη στιγμή έχω αποφασίσει να φύγω από το Open. Το Just τον Σεπτέμβριο θα βγει στον αέρα -χωρίς τον Γιώργο Θεοφάνους- τώρα που, πως και γιατί πάλι μαζί θα τα πούμε.»

«Έγινε καταγγελία, αλλά δεν θα κάνω τίποτα εκτός και αν πρέπει»

Σάλος είχε επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες μετά την είδηση πως η Τέτα Καμπουρέλη ζήτησε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από τον Νίκο Κοκλώνη. Μάλιστα, φαίνεται πως εκβίασε τον εκδότη, για να της δώσει 50.000 ευρώ προκειμένου να μην δημοσιευτεί μια φωτογραφία της στο περιοδικό του.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κοκλώνης μετά από τα εκβιαστικά μηνύματα που έλαβε ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της, όπως και έγινε.

Ωστόσο, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε να μην της κάνει μήνυση, παρά μόνο αν χρειαστεί.

«Θα σου πω ότι δεν θα συνεχιστεί από την δική μου την πλευρά, ενοχλήθηκα επειδή είχε επικοινωνία με άλλα δύο μέλη της εταιρείας και ήθελα να τους προστατεύσω όσο είναι δυνατόν. Έγινε καταγγελία, αλλά δεν θα κάνω τίποτα εκτός και αν πρέπει να αμυνθώ, μόνο τότε.

Παιδιά είχε δώσει συνέντευξη κάναμε αστυνομικό ρεπορτάζ, πάρα πολύ καλό με τους συνηγόρους και δεν απάντησε κανείς. Παρόλα αυτά βγήκε την ημέρα αφού εκδόθηκε το περιοδικό και μου ζήτησε τα 50.000 ευρώ… Θεώρησε ότι έπρεπε να εισπράξει ένα ποσό λόγω της δημοσιότητας της, τις τελευταίες ημέρες.

Η αλήθεια είναι ότι με κανέναν δεν θα ήθελα να έχω κόντρα, η λογική η δική μου ήταν να την πάρω τηλέφωνο, όπως θα έκανα στον οποιονδήποτε παρόλα αυτά είχε προλάβει και είχε στείλει ήδη περίεργα μηνύματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.