Νίκος Κοκλώνης: Κινείται νομικά κατά της Τέτας Καμπουρέλη μετά τον εκβιασμό

Επισκέφθηκε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: Κινείται νομικά κατά της Τέτας Καμπουρέλη μετά τον εκβιασμό

Σύμφωνα με το χθεσινό 1/4 ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, η Τέτα Καμπουρέλη εκβιάζει το περιοδικό που έχει στην κατοχή του ο Νίκος Κοκλώνης ζητώντας 50.000 ευρώ για φωτογραφίες της αισθητικούς που θα δημοσιευθούν στο νέο τεύχος του περιοδικού.

Να υπενθυμίσουμε πως η Τέτα Καμπουρέλη το τελευταίο διάστημα περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο καθώς ο άντρας της κατηγορείτε για διακεκριμένες κλοπές κατ΄ εξακολούθηση.

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν Κοκλώνης - Καμπουρέλη οι απειλές και η μήνυση

Από χθες λοιπόν επικρατεί ένας χαμός, με τον Νίκο Κοκλώνη να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μηνύματα που αντάλλαξε με την Τέτσα Καμπουρέλη, όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως του ζήτησε 50 χιλιάδες ευρώ και μάλιστα απαίτησε να μπουν στο λογαριασμό της μέχρι τη 13:00.

Νίκος Κοκλώνης Τέτα Καμπουρέλη μήνυση

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και κάνουν το γύρω του διαδικτύου, ο τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής, επισκέφθηκε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής και κατέθεσε μήνυση κατά της αισθητικού.

Ενώ, συναντήθηκε και με τον επικεφαλή της Δίωξης, Νικόλα Νταβαρίνο, όπου εξέθεσε τον εκβιασμό που υποστηρίζει ότι υφίσταται από την Τετα Καμπουρέλη η οποία μέσω μηνυμάτων τον απειλεί να της δώσει το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για να μην πάει τα κανάλια κάτω από το σπίτι του και αποκαλύψει πράγματα για το παρελθόν του.

Ποια είναι η Τέτα Καμπουρέλη

Η μικρότερη από τρεις αδερφές, την Μυρσίνη και την Ελισάβετ, γεννήθηκε, ανατράφηκε κι έκανε τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα στην Καισαριανή. Ήταν, έχει η ίδια δηλώσει, αρκετά ατίθασο κορίτσι, αλλά τα πήγαινε καλά στο σχολείο.

«Από μικρή, ήθελα να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη, γι’ αυτό αργότερα επέλεξα να πάω σε μια σχολή που θα μου έδινε τα εφόδια ώστε να μπορέσω να εργαστώ άμεσα. Ο πατέρας μου, Χρήστος, ήταν υδραυλικός κι έχει πεθάνει. Η μαμά μου Κλειώ, την οποία λατρεύω, εργαζόταν καμαριέρα σε γνωστό ξενοδοχείο στην Καισαριανή», έχει πει σε συνέντευξή της.

Ο Βασίλης Γκουρούσης ήρθε στη ζωή της το 1979 όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών κι εκείνος 17. Ένα κλεμμένο πορτοφόλι ήταν το τυχαίο γεγονός που τους έφερε κοντά. «Γνωριστήκαμε στο σχολείο, αλλά μέναμε κοντά, τον ήξερε και η αδελφή μου. Ο γαμπρός μου, ο άνδρας της αδελφής μου, είχε χάσει το πορτοφόλι του με όλο το μηνιάτικό του μέσα και το βρήκε ο Βασίλης και το έφερε στην πόρτα μας. Έτσι έγινε η πρώτη γνωριμία, η πρώτη επαφή. Μετά με κυνηγούσε και δεν με άφηνε ήσυχη», έχει πει στο παρελθόν η ίδια.

Τέτα Καμπουρέλη σύζυγος

Σύντομα οι δυο τους παντρεύτηκαν, αποκτώντας μάλιστα τρεις γιους. Η ενασχόληση με το μανικιούρ ήρθε για την Καμπουρέλη στην αρχή του έγγαμου βίου.

Η φήμη της νεαρής μανικιουρίστα εξαπλώθηκε γρήγορα και δεν ήταν λίγες οι φορές που ευκατάστατες πελάτισσες έφταναν στη Καισαριανή από διάφορες περιοχές της Αθήνας για να τις υπηρεσίες της. Δραστήρια και εργατική, η Καμπουρέλη ξεκίνησε μάλιστα τότε και τα κατ΄ οίκον ραντεβού. Για αρκετά χρόνια κυκλοφορούσε σε ολόκληρη την πόλη με το μηχανάκι της για να εξυπηρετεί την πελατεία της που μεγάλωνε με γρήγορους ρυθμούς.

Το ταλέντο της, μαζί με το γεγονός πως ήταν διαθέσιμη πάντα και παντού για τις πελάτισσές την κατέστησαν σταδιακά σε νούμερο ένα επιλογή διασήμων, συζύγων επιχειρηματιών, πολιτικών και εφοπλιστών.

Την εποχή που το «Teta beauty salon» άνοιγε στα σύνορα της Φιλοθέης με το Χαλάνδρι προσελκύοντας ακόμα μεγαλύτερο κοινό, ο σύζυγός της άφηνε το φαναρτζίδικο με το οποίο ασχολούνταν ως τότε και ξεκινούσε τη δράση του ως επιχειρηματίας ανοίγοντας σταδιακά χώρους εστίασης και όχι μόνο.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, έχει περιποιηθεί μεταξύ άλλων τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον συλλέκτη Αλέξανδρο Ιόλα, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τη Μαντόνα, τον Τζέιμς Μπράουν, τον Σον Κόνερι- η λίστα δεν έχει τελειωμό. Τα μεγάλα ονόματα ήρθαν όπως λέγεται στα χέρια της μέσα από συνεργασίες που εξασφάλιζε ο Βασίλης Γκουρούσης με πολυτελή ξενοδοχεία.

«Η Νταϊάνα ήταν ένα απλό, σοβαρό και λιγομίλητο κορίτσι από την Αγγλία. Και τις τρεις φορές είχε επιλέξει ένα διακριτικό γαλλικό», είχε πει η ίδια για την Νταϊάνα, την οποία είχε περιποιηθεί την εποχή που ήταν ζευγάρι με τον Ντόντι αλ Φαγέντ και βρισκόταν στην Ελλάδα.

Ακολούθησαν πολλές συνεργασίες όπως εκείνη με την Έλενα Κατράβα, συμμετοχές σε εκπομπές όπως το «Just The Two Of Us» και το «Style Me Up».

Παράλληλα δραστηριοποιούνταν και σε άλλους τομείς. Παρέα με τον σύζυγό της άνοιξαν σχολή χορού και παιδότοπο ενώ ασχολήθηκαν και με την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων. Η Καμπουρέλη ασχολήθηκε με την συγγραφή ενώ ανέβηκε και στο σανίδι.

Ύστερα, από δύο ρόλους της στα έργα ‘’Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ’’ και ‘’Χαμάμ γυναικών’’, συμπρωταγωνίστησε στη ‘’Σταχτοπούτα’’ του Charles Perrault σε σκηνοθεσία των Βασίλη Πλατάκη και Αναστάση Δεληγιάννη, το οποίο δια χειρός Μαυρίκιου Μαυρικίου μετατράπηκε σε μιούζικαλ για το θέατρο Broadway.

«Οι ελληνικές ταινίες και ο θαυμασμός μου για την Αλίκη Bουγιουκλάκη είναι ένας βασικός λόγος που αγαπώ το θέατρο. Ο Θεός με ευλόγησε να τη γνωρίσω. Ο σύζυγός μου γνώριζε τον Βλάσση Μπονάτσο κι έτσι, μέσω εκείνου, έγινε και η γνωριμία με την Αλίκη, η οποία έγινε πελάτισσά μου. Πήγαινα στο σπίτι της», έχει δηλώσει η Τέτα Καμπουρέλη σε σχέση με την εμπλοκή της με την υποκριτική τέχνη.

Αυτή τη στιγμή η Τέτα Καμπουρέλη διατηρεί το δικό της ινστιτούτο αισθητικής στο Χαλάνδρι, ενώ στον ιστότοπό της, προωθεί τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στο ινστιτούτο, γράφει κείμενα για ομορφιά, υγεία και ευεξία και συνομιλεί με τις θαυμάστριες και τους θαυμαστές της.