Εκτός J2US ο Γιώργος Θεοφάνους

Ξεκινάει τη δική του εκπομπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός J2US ο Γιώργος Θεοφάνους

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, ο Γιώργος Θεοφάνους πρόκειται να βρεθεί εκτός J2US στον επόμενο κύκλο της εκπομπής, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Mega.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός συνθέτης δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο μουσικό show, καθώς θα αναλάβει ενεργό ρόλο στην εκπομπή Σπίτι με το Mega, η οποία θα αλλάξει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

J2US Θεοφάνους

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει ένα νέο J2US το οποίο αυτή τη φορά θα προβάλλεται στη συχνότητα του Mega και όχι του Open. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως η παραγωγή αντιμετωπίζει πρόβλημα αυτή την περίοδο καθώς το στούντιο στο οποίο γυριζόταν το show, δεν είναι διαθέσιμο αυτή την εποχή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον νέο κύκλο, ο οποίος μάλιστα θα βγει στον αέρα πολύ σύντομα, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου.

Πέρα από το J2US, ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει ένα νέο πρότζεκτ

Μπορεί πριν από λίγες μόνο εβδομάδες να έριξε αυλαία το J2US, ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει με ένα νέο ριάλιτι show, το οποίο ενδέχεται να ξεκινήσει με τη νέα σεζόν, δηλαδή τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Pop Up, ο παρουσιαστής έχει κάνει δικά του τα δικαιώματα του Fame Story και έχει εκφράσει την επιθυμία του να το ξεκινήσει, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα γνωστό το κανάλι με το οποίο πρόκειται να συνεργαστεί.

Νίκος Κοκλώνης Fame Story

Παρόλο που είχε εκφράσει την επιθυμία του να κάνει ένα νέο J2US τον Φλεβάρη, ο Νίκος Κοκλώνης φαίνεται πως έχει εστιάσει την προσοχή στο ιστορικό μουσικό ριάλιτι, το οποίο επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση.

Βέβαια, ο τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κόνσεπτ. Το ένα πρόκειται για το γνωστό σε όλους "Fame Story" και το άλλο για το πρωτοεμφανιζόμενο reality μακιγιάζ, “Glow Up”.

Νίκος Κοκλώνης Pop Up