Νίκος Κοκλώνης: «Θέλω να ξεκινήσω ξανά το J2US τον Φεβρουάριο»

Τον έχει ξετρελάνει το πρότζεκτ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: «Θέλω να ξεκινήσω ξανά το J2US τον Φεβρουάριο»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση, μέσα από την οποία εξήγησε πως έχει μία μεγάλη επιθυμία για να ξεκινήσει και πάλι το J2US, τον Φεβρουάριο που έρχεται.

Λίγος καιρός πέρασε μόνο από τη μέρα που τελείωσε το J2US και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, αφού έφερε μαζί στη σκηνή την Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο Νίκος Κοκλώνης ωστόσο φαίνεται πως έχει μεγάλα σχέδια για το αγαπημένο του πρότζεκτ και έτσι εξήγησε πως θέλει πολύ να το βάλει μπρος και πάλι από αυτόν τον Φεβρουάριο.

«Καλημέρα σε όλους μου λείψατε. Να σας πω ένα μυστικό ; Θέλω να ξεκινήσουμε @j2us_gr Φεβρουάριο .... Τι λέτε;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Νίκος Κοκλώνης.

Νίκος Κοκλώνης J2US

J2US: Ο Κοκλώνης έκανε live πρόταση στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος στο live του J2US, και λίγο μετά την εμφάνισή του, ο Νίκος Κοκλώνης δε δίστασε να του κάνει μία on air πρόταση για να συνεργαστούν, τώρα που το Big Brother, έφτασε στο τέλος του.

Η συμπάθεια που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι γνωστή και έτσι η χθεσινή συνάντησή τους είχε λίγο απ' όλα. Άλλωστε είχε γίνει γνωστό πως ο Νίκος Κοκλώνης ήθελε να τον φέρει και σε ένα από τα προηγούμενα live του J2US, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ.

Ο παρουσιαστής ετοίμασε στον Ανδρέα Μικρούτσικο μία ξεχωριστή έκπληξη όσο βρισκόταν πάνω στη σκηνή, καθώς έβγαλε ξαφνικά στο τηλέφωνο την αγαπημένη φίλη του Σοφία Βόσσου, γεγονός που τον συγκίνησε ιδιαίτερα.

«Είναι πολύ καλά η Σοφία στην υγεία της, θα περάσουμε τα Χριστούγεννα μαζί. Μου στέκεται μια ζωή. Πέρασα μια δύσκολη περιπέτεια η Σοφία ήταν εκεί, με πήρε σπίτι της με ντάντεψε, μετά την ντάντεψα εγώ. Είμαστε δυο άνθρωποι και για τα εύκολα και για τα δύσκολα, για τα πάντα. Αυτό θα συνεχίσει μια ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.