Όλη η αλήθεια για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από το J2US - «Ήταν θέμα του καναλιού...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Όλη η αλήθεια για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από το J2US - «Ήταν θέμα του καναλιού...»

Στο χθεσινοβραδινό show του J2US είχε ειπωθεί από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα πως θα εμφανιστεί ως guest κριτής ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Παρόλα αυτά δεν τον είδαμε και ο λόγος αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής από την ίδια εκπομπή.

Ο Γρηγόρης Μπάκας αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός και δήλωσε πως επρόκειτο να εμφανιστεί αλλά υπήρξε ένα θέμα του καναλιού ΣΚΑΙ όπου ανήκει ο Ανδρέας Μικρούτσικος..

Όπως είπε όμως ο δημοσιογράφος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα εμφανιστεί κανονικά ως guest κριτής στο «Just the 2 of Us» σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια.

Άστραψε και βρόντηξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Αν ενοχλεί η παρουσία μου, αποχωρώ»

Άστραψε και βρόντηξε στο χθεσινό live του Big Brother ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την κριτική που δέχθηκε αυτή την εβδομάδα, και ξεκαθάρισε πως αν η παρουσία του ενοχλεί, τότε είναι διατεθειμένος να φύγει για να μην δημιουργεί πρόβλημα.

Μετά το περιστατικό που σημειώθηκε με τον Δημήτρη Κεχαγιά, ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος στηρίζει το ζευγάρι του παιχνιδιού.

Ο παρουσιαστής δε δίστασε να απαντήσει δημόσια σε αυτές τις κατηγορίες τονίζοντας πως είναι στη διάθεση του κοινού αν κρίνει πως πρέπει να φύγει, ενώ στην έναρξη του live ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για τη στάση του Κεχαγιά.

«Γενικότερα στις εκπομπές, έχω έρθει για να διευκολύνω, αν ενοχλεί η παρουσία μου... μπορώ κι εγώ τώρα να πάρω μαζί τον Κεχαγιά και να αποχωρήσουμε και οι δύο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν το λέω με κακία», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, πριν αφήσει τον Κεχαγιά να μιλήσει για την αποχώρησή του.