Big Brother: Η δημόσια συγγνώμη του Ανδρέα Μικρούτσικου - "Οφείλω να σας πω..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Η δημόσια συγγνώμη του Ανδρέα Μικρούτσικου -

Με έναν ανατρεπτικό τρόπο ξεκίνησε το Live του Big Brother αφού πρώτο θέμα συζήτησης ήταν ο μεγάλος τσακωμός που συνέβη την εβδομάδα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τα ακραία πλάνα που είδαν οι τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως το Big Brother τώρα ξεκινάει καθώς αποκαλύπτονται όλοι οι παίκτες και όχι μόνο οι γνωστοί πρωταγωνιστές που έφερναν μέχρι τώρα τις εντάσεις!

Όσον αφορά το ξέσπασμα του Δημήτρη Κεχαγιά, το θεωρεί απαράδεκτο και ακόμα και αν του έβαλε ποινή ο Big Brother όφειλε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, κάτι που δεν έκανε. Έτσι την ευθύνη χωρίς να έχει αναμειχτεί την πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για τα απαράδεκτα πλάνα που είδαν! Δείτε, στο μεταξύ, όλα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο επεισόδιο.

Big Brother: Συγκινημένος στην έναρξη του live ο Μικρούτσικος - Το αντίο του σε αγαπημένο πρόσωπο

Το αποψινό live του Big Brother μόλις ξεκίνησε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έστειλε το δικό του αποχαιρετιστήριο αντίο σε ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο.

Φυσικά, αναφερόμαστε στον θρύλο του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, του οποίου ο θάνατος έχει σκορπίσει παγκοσμίως ασύλληπτη και αμέτρητη θλίψη.

Έτσι, λοιπόν, και ο παρουσιαστής δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στην τραγική αυτή απώλεια και να πει τα δικά του λόγια θαυμάσου και αγάπης προς το πρόσωπο του Μαραντόνα.

Η συγκίνηση του ήταν αρκετά εμφανής και επιβεβαίωσε πόσο πολύ υποστήριζε και θαύμαζε τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Big Brother: Ξέσπασαν σε ουρλιαχτά οι παίκτες μόλις αντίκρυσαν την έκπληξη του Μεγάλου Αδερφού

Το αποψινό live του Big Brother μόλις ξεκίνησε και οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μια ευχάριστη και απρόσμενη έκπληξη με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σε ουρλιαχτά και φωνές.

Ο Μεγάλος Αδερφός σκέφτηκε να φτιάξει το κλίμα και την ατμόσφαιρα και με αφορμή τα Χριστούγεννα που έρχονται, μετέτρεψε τον κήπο σε ένα φαντασμαγορικό τοπίο.

Το πολυτελέστατο σπίτι των παικτών γέμισε με φωτάκια και στολίδια με αποτέλεσμα να μείνουν όλοι με το στόμα ανοιχτό και να μην μπορούν να πιστέψουν στο θέαμα που αντικρύζουν.

Φυσικά, αυτό έφτιαξε αμέσως την ατμόσφαιρα και τους έκανε να χαλαρώσουν και να ξεαγχωθούν για το αποψινό αποτέλεσμα της αποχώρησης. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!