Big Brother Highlights: H άγρια επίθεση στη Σοφία, τα κλάματα και το βέτο

όσα είδαμε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother Highlights: H άγρια επίθεση στη Σοφία, τα κλάματα και το βέτο

Το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με την ψηφοφορία των υποψήφιων προς αποχώρηση και στην συνέχεια υπήρχαν πολλές εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες. Τέλος έγινε και η δοκιμασία του βέτο, όπου κάποιος πήρε ασυλία

Big Brother: Άγριο ξέσπασμα από την Άννα Μαρία - «Όλοι χαζοί είστε εδώ μέσα;»

ο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με την ψηφοφορία των παικτών προς αποχώρηση, η οποία δημιούργησε εντάσεις και νεύρα ειδικά στην Άννα Μαρία.

Οι αρχικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ραμόνα, ο Χρήστος, ο Δημήτρης Πυργίδης και η Άννα Μαρία. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, άναψαν τα αίματα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και οι παίκτες έκαναν τις μαντεψιές τους για το ποιος ψήφισε ποιον.

Μετά από λίγο ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε την δοκιμασία βέτο η οποία στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει η Άννα Μαρία υποστηρίζοντας πως δεν θέλει κανένας να την σώσει και πως επιθυμεί να πάει προς αποχώρηση.

Η Σοφία φυσικά διαφώνησε με την άρνηση της Άννας Μαρίας να συμμετέχει στο βέτο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί απίστευτη ένταση μεταξύ τους.

Λίγο μετά, η Άννα Μαρία πήγε στο δωμάτιο επικοινωνίας βουρκωμένη και υποστήριξε πως όλοι την πολεμούν και την έχουν κάνει χάλια ψυχολογικά για αυτό και θέλει τα βέτο να είναι ατομικά και όχι ομαδικά. Δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου!

Big Brother: Αυτή ήταν η δοκιμασία βέτο

Η δοκιμασία βέτο του σημερινού επεισοδίου του Big Brother ήταν αρκετά απαιτητική και δημιούργησε εντάσεις στο σπίτι.

Ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι για την αποψινή δοκιμασία πρέπει να χωριστούν σε τρεις ισάριθμες ομάδες και να τοποθετήσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν τις κάλτσες που βρίσκονται στο κήπο του σπιτιού.

Το δύσκολο της δοκιμασίας βέβαια ήταν ότι η τοποθέτηση τους έπρεπε να γίνει με απόλυτη ακρίβεια αναφορικά με το χρώμα και τη θέση. Η ομάδα που θα ολοκλήρωνε πιο γρήγορα τη δοκιμασία, χτύπαγε το καμπανάκι.

Big Brother: Χωρίς σταματημό η επίθεση στη Σοφία: «Αφού λες ότι θες να φύγεις γιατί δεν το κάνεις;»

Ένας αδιανόητος καυγάς ξέσπασε μεταξύ της Σοφίας, του Ζακ και του Γρηγόρη στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother με αποτέλεσμα να πάρει η μπάλα και άλλα άτομα του σπιτιού.

Αρχικά, ο Ζακ έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο στη Σοφία αναφορικά με το πόσες φορές έχει πει η ίδια ότι θέλει να αποχωρήσει αλλά εν τέλη το μετανιώνει και δεν το κάνει.

Σε αυτό φυσικά συμφώνησε και ο Γρηγόρης με την Σοφία να γίνεται έξαλλη με όσα ακούγονται. Η παίκτρια άρχισε να ξεσπά σε φωνές και ουρλιαχτά με τον Ζακ να προσπαθεί να φτιάξει την ατμόσφαιρα.

Το κερασάκι στη τούρτα ήταν η παρέμβαση του Θέμη ο οποίος ενώ προσπάθησε να υποστηρίξει τα αγοριά, τελικά ήταν αυτός που στο τέλος εκνευρίστηκε πιο πολύ από όλους.

Είναι αλήθεια πως τον Θέμη τον βλέπουμε πρώτη φορά να είναι τόσο θυμωμένος, πόσο μάλλον με την Σοφία που έχουν καλές σχέσεις. Ο καυγάς πήρε τεράστια τροπή και συνέχεια με την Σοφία και τον Θέμη να μένουν αδιάλλακτοι και πιστοί στα λεγόμενα τους.

Η Σοφία κατέληξε να δακρύζει στο δωμάτιο επικοινωνίας και να δηλώνει έκπληκτη για την επίθεση που δέχθηκε από τον Θέμη.

Big Brother: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Σοφία μετά τον καυγά - Ξέσπασε σε λυγμούς

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother η Σοφία βγήκε εκτός εαυτού μετά τον τσακωμό της με τον Ζακ και τον Θέμη με αποτέλεσμα να λυγίσει και να ξεσπάσει σε κλάματα.

Μετά την έκρηξη του Θέμη, η Σοφία ένιωθε κάτι παραπάνω από απογοητευμένη. Ενώ όλον αυτόν τον καιρό πίστευε πως είναι φίλοι με τον Θέμη και πως έχουν πολύ καλές σχέσεις, ξαφνικά ήρθε αντιμέτωπη με έναν εαυτό που δεν γνώριζε πως είχε ο συγκεκριμένος παίκτης, μιας και σχεδόν ποτέ δεν καυγαδίζει.

Ο Μεγάλος Αδερφός κάλεσε την Σοφία στο δωμάτιο επικοινωνίας ώστε να συζητήσουν τον τσακωμό που είχε με τα αγόρια. Η παίκτρια όμως δεν άντεξε ψυχολογικά και σχεδόν κατέρρευσε από τα κλάματα και τους λυγμούς.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς προσπάθησε να την ηρεμήσει και να φτιάξει την ατμόσφαιρα, όμως αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά να συζητήσουν τα όσα συνέβησαν με αποτέλεσμα να τσακωθούν και μεταξύ τους.