Big Brother Mega Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Τι δείχνει μέχρι στιγμής η ψηφοφορία;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother Mega Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα το νέο live του Big Brother, κυκλοφόρησε ένα Mega Spoiler από την εκπομπή Ευτυχείτε, σχετικά με τον παίκτη που βρίσκεται πιο κοντά στο να αποχωρήσει απόψε, κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού.

Μετά τις εντάσεις στο χθεσινό επεισόδιο, και τη χρησιμοποίηση του βέτο προς όφελος του Χρήστου Βαρουξή, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Άννα Μαρία, η Ραμόνα και ο Δημήτρης Πυργίδης - δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα έγιναν χθες.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το Big Brother

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν αρκετά κοντά η Ραμόνα με τον Πυργίδη. Προηγείται ελαφρά η Ραμόνα για να φύγει», αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Big Brother αποχώρηση σήμερα Ραμόνα

Big Brother: Η Αφροδίτη τα "χώνει" στον Πυργίδη - «Ήταν αγαπητός! Ξαφνικά όμως...»

Στην εκπομπή "Love it" μίλησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή για τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του Big Brother. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον Θέμη Κανέλλο, ενώ τα "έχωσε" στον Δημήτρη Πυργίδη.

«Εγώ συμφωνώ στο ότι είναι μια αδύναμη στιγμή, γιατί όλοι φτάνουμε στα άκρα μας κάποια στιγμή. Δεν δικαιολογώ τη συμπεριφορά του και ούτε μπορώ να πω αν έχει δίκιο ή άδικο. Νομίζω ότι απλά δεν θα έπρεπε να κρίνεται τόσο πολύ ένα παιδί που είναι 18 χρονών.

Μπορεί να έχει τρομερή πίεση για τους χ, ψ, λόγους που μπορεί να μην ξέρουμε», δήλωσε για τη συμπεριφορά του Θέμη που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο σπίτι του Big Brother και έχει εξοργίσει κάποιους από τους συγκατοίκους του», είπε αρχικά.

Όσο για τον Δημήτρη Πυργίδης - Ο οποίος είναι ένας από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση -, σχολίασε: «Εννοείται ότι έχω πει πράγματα τα οποία με έκαναν να πέσω από τα σύννεφα, όπως η συμπεριφορά του Μπένζι. Ήταν αγαπητός.Ξαφνικά όλο αυτό το χαλάει τελείως».