Ο Γιώργος Θεοφάνους ξεκινάει δική του εκπομπή στο Mega

Θα είναι παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Θεοφάνους ξεκινάει δική του εκπομπή στο Mega

Με δική του μουσική εκπομπή στο Mega θα έρθει στα μέσα Φεβρουαρίου ο Γιώργος Θεοφάνους και μάλιστα η παραγωγή θα είναι του Νίκου Κοκλώνη.

Στην Φωλιά των Κου Κου έγινε η αποκάλυψη της οποίας οι πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Θεοφάνους μετά από αρκετό καιρό να βρίσκεται στο τιμόνι μιας εκπομπής. Μάλιστα, πρόκειται για ένα μουσικό παιχνίδι το οποίο θα προβάλλεται το Σάββατο βράδυ απέναντι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ωστόσο, το θέμα που προκύπτει, είναι πως ο Νίκος Κοκλώνης που είναι παραγωγός και του J2US, έχει σκοπό να ξεκινήσει ξανά το show στο Open τα βράδια του Σαββάτου. Έτσι, θα έχει δύο δικές του παραγωγές σε αντίπαλα κανάλια την ίδια ώρα.

Το ρεπορτάζ για την εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους

Η απίστευτη δημόσια πρόταση του Γιώργου Θεοφάνους στην γυναίκα του - «Θα ήθελες να...»

Ο Γιώργος Θεοφάνους το μεσημέρι της Κυριακής κάθισε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού και δεν δίστασε να κάνει μια αποκαλυπτική πρόταση στην γυναίκα του στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται.

Ο Κώστας Τσουρός προκάλεσε τον Γιώργο Θεοφάνους να παίξουν «10 καυτές ερωτήσεις» με τον ίδιο να απαντάει με άνεση και ευκολία σε όλες.

Όταν όμως ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα ήθελε να πει στην γυναίκα του που δεν της το έχει πει μέχρι στιγμής ο Γιώργος Θεοφάνους με ένα πλατύ χαμόγελο είπε: «Θα ‘θελες να κάνουμε και πέμπτο παιδί;» ενώ κοίταγε μάλιστα κατάματα την κάμερα.

Η Ναταλία Γερμανού έσπευσε φυσικά να σχολιάσει την πρόταση του: «Αγαπάει την οικογένεια πολύ»! και αυτό φαίνεται από την αδυναμία που έχει στα παιδιά του, ιδιαίτερα στην κόρη του, για την οποία μάλιστα λύγισε on air!

Ωστόσο, ο Γιώργος Θεοφάνους φαίνεται να μην έχει πάρει ακόμα απάντηση από την γυναίκα του.

θεοφάνος καλύτερα δεν γίνεται