Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Βρίσκονται μαζί στην Αθήνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Μπορεί τις προηγούμενες μέρες η Ιωάννα Τούνη να ήταν χαμένη από τα social media, ωστόσο σήμερα επανήλθε και μάλιστα δυναμικά αφού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και την πρώτη της ανάρτηση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer, είχε τα γενέθλιά της και έτσι αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα για να περάσει λίγο χρόνο με τον αγαπημένο της. Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους ωστόσο πολλές φορές έχουν προδοθεί μέσα από τα insta stories τους.

Αυτή τη φορά ωστόσο η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και έτσι ανέβασε ένα boomerang από το ταξίδι της στην Αθήνα, στο οποίο εμφανίζεται έστω και λίγο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ή μάλλον το χέρι του. Μάλιστα στο story που ανέβασε έβαλε και μία καρδούλα.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη ανάρτηση Δημήτρης Αλεξάνδρου

Το πρώτο τους φιλί - Αποκλειστικές φωτογραφίες από Τούνη και Αλεξάνδρου!

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε δεν λέει μια παροιμία; Το ερωτικό καλοκαίρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη συνεχίζεται. Η σχέση τους διανύει ήδη τον τρίτο μήνα και, όπως φαίνεται από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω δεν προσπαθούν πλέον να κρυφτούν. Ακόμα όμως ούτε ο ένας αλλά ούτε ο άλλος έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι μαζί.

Αφού έκαναν ένα πέρασμα από τη Μεσσηνία και τη Ζάκυνθο αποφάσισαν να ανέβουν λίγο πιο ψηλά…

Το βράδυ της Παρασκευής το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδαζε στο Naval Seaside Bar της Ηγουμενίτσας.

Αφού απόλαυσαν το δείπνο τους, ο παρουσιαστής και η influencer αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά στο παραθαλάσσιο bar όπου αντάλλαξαν καυτά φιλιά μπροστά στον κόσμο που δεν σταμάτησε να τους κοιτάει όλο το βράδυ, χωρίς όμως οι ίδιοι να ενοχλούνται.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι δυο τους βρίσκονται αυτή την περίοδο σε συζητήσεις ώστε να λάβουν μέρος- ως αντίπαλοι- στο ανανεωμένο Just the two of us με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες!