Ναταλία Γερμανού: Η διατροφή που ακολούθησε και έγινε κορμάρα - Έτσι παραμένει στα κιλά της

Το διατροφικό της πλάνο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Η διατροφή που ακολούθησε και έγινε κορμάρα - Έτσι παραμένει στα κιλά της

Είναι γεγονός πως η Ναταλία Γερμανού, είναι πιο fit από ποτέ και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα μυστικά της που την βοηθούν να διατηρεί το βάρος της σταθερό. Μπορεί να έχει ένα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα - αφού επιστρέφει με το Καλύτερα δε γίνεται - ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της για να γυμναστεί και να κάνει τα baute της.

Αυτά είναι τα μυστικά της Ναταλίας Γερμανού για να μένει στα κιλά της

Η παρουσιάστρια κάνει τακτική γυμναστική, ενώ έχε κάνει σωστή διατροφή που βασίζεται σε πρωτεΐνες, καλά λιπαρά περιορισμό των υδατανθράκων, της ζάχαρης του αμύλου και του αλκοόλ.

«Να διευκρινίσω ότι με εκνευρίζουν πολύ οι τίτλοι “Ο τάδε έχασε δέκα κιλά σε πέντε μέρες” και γενικά να δημιουργούμε θέμα γύρω από τα κιλά ενός ανθρώπου, γιατί πιστεύω ότι δίνουμε αξία σε κάτι που δεν έχει . Δέχτηκα να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα με χαρά, γιατί αποτελώ εξαίρεση και ελπίζω ως εξαίρεση να με αντιμετωπίσετε .Εγώ έχασα επτά κιλά σε οχτώ μήνες. Ποτέ δεν έκανα δίαιτα εξπρές και δεν πήρα ποτέ χάπια και γενικά δεν έκανα ποτέ δίαιτα. Έχω χρόνιο υποθυρεοειδισμό, τον οποίο απέκτησα από στενοχώρια και στρες όταν έχασα τον πατέρα μου το 1999.

Από τότε ο μεταβολισμός μου άρχισε να χαλάει και ξεκίνησα να παίρνω χάπια ρύθμισης του θυρεοειδούς. Ύστερα από χρόνια έκοψα και το κάπνισμα και ξαφνικά βρέθηκα πέρυσι για πρώτη φορά στην ζωή μου να αισθάνομαι πιο βαριά από κάθε άλλη φορά. Επίσης δεν ζυγιζόμουν ποτέ, οπότε δεν είχα εικόνα. Δεν είμαι άνθρωπος που παθαίνει πανικό με το βάρος του, γιατί αγαπάω το φαγητό. Αλλά τα κιλά δεν έφευγαν, οπότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και απευθύνθηκα σε γιατρό-διατροφολόγο. Το διατροφικό πρόγραμμα που ακολούθησα είναι: πρωινό 40 γραμμάρια δημητριακά με γάλα, ξηρούς καρπούς και μέλι. Μεσημεριανό φακόρυζο με λαχανικά, ωμά ή βρασμένα, βραδινό αραβική πίτα με μοτσαρέλα μανιτάρια και πολύχρωμες πιπεριές και ενδιάμεσα στα γεύματα πολλά φρούτα. Τρώω κάθε τρεις ώρες μικρά γεύματα και πίνω πολύ νερό ενώ τρεις φορές την εβδομάδα πηγαίων γυμναστήριο», είχε αποκαλύψει το 2011 η Ναταλία Γερμανού.

Η διατροφή που ακολούθησε η Ναταλία Γερμανού