Το ανακοίνωσε η Ναταλία Γερμανού πριν λίγα λεπτά - Αυτή είναι η ομάδα της εκπομπής της

Η παρουσιάστρια επιστρέφει και.... "καλύτερα δεν γίνεται"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσε η Ναταλία Γερμανού πριν λίγα λεπτά - Αυτή είναι η ομάδα της εκπομπής της

Με κλάματα αποχαιρέτησε ο Κώστας Τσουρός την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται στο μεγάλο φινάλε της σεζόν, καθώς μετά από 3 χρόνια δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, αλλά στης Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA.

«Σε αγαπάω πολύ Ναταλία και είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια. Είναι πολύ βαρύ για εμένα. Είμαστε τρία χρόνια μαζί, είσαι μεγάλο σχολείο και χαίρομαι γιατί θα έχω την τιμή να λέω ότι έμαθα δίπλα σου», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Ποια είναι η νέα ομάδα της Γερμανού στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται

Όπως πριν από λίγο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε, τρία πρόσωπα μένουν ίδια! Η Ναταλία Αργυράκη, η Εβελίνα Νικόλιζα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ενώ μετά την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού στην ομάδα μπαίνει ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Αυτη είναι η ομάδα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού

Ποιος είναι ο Δημήτρης Πανόπουλος που θα βλέπουμε στην εκπομπή της Γερμανού

Ο Δημήτρης Πανόπουλος, έμπειρος ρεπόρτερ του τομέα Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, αφήνει τις ειδήσεις για χάρη του καναπέ της Ναταλίας Γερμανού που είναι από τις πιο επιτυχημένες σε τηλεθέαση της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου.

Έμπειρος και εξίσου τηλεοπτικός με τον προκάτοχό του στη συγκεκριμένη θέση, ο Δημήτρης Πανόπουλος υπήρξε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα που έβγαλε στον αέρα ο ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια, ενώ στο παρελθόν υπήρξε ξανά στο δυναμικό του Alpha. Ωστόσο πάντα ανήκε στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, πράγμα που τώρα αλλάζει μιας και διεκδικεί μια πρωταγωνιστική θέση σε μία αμιγώς ψυχαγωγική παρέα, που διαχειρίζεται με απόλυτη επιτυχία δεκάδες θέματα από την ευρύτερη επικαιρότητα.

Tο όνομα που θα έχει ως αντίπαλο την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν

Ο λόγος για την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία αποχώρησε κακήν κακώς από το STAR, με πολλά κανάλια να κονταροχτυπιούνται για την ίδια.

Έδαφος ωστόσο φαίνεται πως κερδίζει το MEGA, με τον συγκεκριμένο σταθμό να σκέφτεται την παρουσιάστρια αποκλειστικά για τα Σαββατοκύριακα. Σύμφωνα με πληροροφίες, η Κατερίνα Καραβάτου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον σταθμό και όπως φαίνεται το επόμενο διάστημα θα ενταχθεί στο δυναμικό του.

Αυτό σημαίνει πως αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, η Ναταλία Γερμανού θα έχει αρκετά ανταγωνισμό και σίγουρα θα αλλάξουν όλα στον τηλεοπτικό χάρτη.

Ναταλία Γερμανού και Κατερίνα Καραβάτου