Έχει μείνει μισή η Ελιάνα Χρυσικοπούλου - Το μυστικό της για κοιλιά "πλάκα"

Τεράστια αλλαγή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχει μείνει μισή η Ελιάνα Χρυσικοπούλου - Το μυστικό της για κοιλιά

Μισή έχει μείνει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, με την αλλαγή στην εμφάνιση της να έγινε περισσότερο αισθητή όταν βρέθηκε στον βοτανικό κήπο για την παρουσίαση της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη , στην οποία και θα συμμετέχει μπροστά πάντα από τις κάμερες.

Η δημοσιογράφος επέλεξε να φορέσει ένα μάξι αέρινο φόρεμα σε κουφετί χρώμα με τιράντες από τα Zara. To εν λόγω φόρεμα λοιπόν αποκάλυψε το πόσα κιλά έχει χάσει, 4 χρόνια μετά την γέννηση της κόρης της.

Το μυστικό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου είναι πολύ απλό και μπορείς να το ακολουθήσεις κι εσύ αν θέλεις να δεις μία μεγάλη αλλαγή στο σώμα σου. Αποφάσισε να κάνει μία προσπάθεια για τον εαυτό της και έτσι ξεκίνησε διατροφή προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, όταν ακόμα βρισκόταν στον ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη είχε διαπιστώσει την αλλαγή στην εμφάνιση της και την είχε σχολιάσει. Εκείνη λοιπόν αποκάλυψε πως ακολουθεί διατροφή και φροντίζει να τρώει σαλάτες, φρούτα και γιαούρτια, αλλά και να γυμνάζεται καθημερινά. Δείτε ωστόσο το κορμί της και αρετουσάριστο.

Τότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA ομάδα

Ολόσωμη φωτογραφία της Ελιάνας Χρυσικοπούλου με μαγιό

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετά το φινάλε της εκπομπής Πάμε Δανάη όπου συμμετείχε, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια της και δεν σταματούσε να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ευτυχισμένη μανούλα μάλιστα, δεν σταματούσε και τα παιχνίδι με τις δυο κόρες της. Η Ισαβέλλα είναι πλέον 6 ετών, ενώ η Βικτώρια 4 ετών και είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες της.

Ωστόσο, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μοιράστηκε και φωτογραφία της ολόσωμη, όπου πόζαρε με μπικίνι, δείχνοντας μας πως είναι το σώμα της μετά από δυο γέννες. Η δημοσιογράφος όπως έχει διαπιστωθεί μέσα από τις τελευταίες εμφανίσεις της, έχει καταφέρει να μείνει "μισή".