Πάμε Δανάη: Πλάνταξε στο κλάμα η Δανάη Μπάρκα στην τελευταία της εκπομπή

Η εισβολή της Βίκυς Σταυροπούλου στο πλατό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάμε Δανάη: Πλάνταξε στο κλάμα η  Δανάη Μπάρκα στην τελευταία της εκπομπή

Ανάμεσα στις ψυχαγωγικές εκπομπές που έριξαν αυλαία ήταν και αυτή της Δανάης Μπάρκα στο MEGA. Η νεαρή ηθοποιός και πλέον παρουσιάστρια παρά τις φήμες που την ήθελαν να μην είναι του χρόνου φαίνεται πως θα συνεχίσει κανονικά στο Μεγάλο Κανάλι.

Η Δανάη Μπάρκα ήταν για άλλη μια φορά συγκινημένη καθώς η ίδια πλάνταξε στο κλάμα στο φινάλε του Πάμε Δανάη και παραδέχτηκε πως όλο αυτό στην αρχή της φαινόταν σαν τρέλα.

Μάλιστα, ο τελευταίος καλεσμένος της εκπομπής ο Χρήστος Παναγιώτης μίλησε για τη Δανάη Μπάρκα, τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» που έρχονται στο Mega, αλλά και τα θεατρικά του πλάνα για το καλοκαίρι. Συνέχισε λέγοντας «Αυτή τη σεζόν από τη Δανάη είδα όλα αυτά που ήξερα, στο πικ τους. Ήξερα τη διάθεσή της, ήξερα τα προσόντα της, δε μπορούσα να φανταστώ την αντοχή της, αλλά νομίζω ότι βγήκε μεγάλη νικήτρια. Τι ωραία να τελειώνει μια χρονιά! Αισθάνομαι σαν να έχουν περάσει πέντε χρόνια. Ήταν ένας “πηχτός” χρόνος για όλους μας. Δεν είχα αμφιβολία, δεν πίστευα ότι δε θα πάει καλά η εκπομπή. Με τη Δανάη, με όλη αυτή τη σύνθεση και με τη διάθεση όλων σας ήταν παραπάνω από βέβαιο ότι θα πάει καλά».

Η συγκίνηση της Δανάης Μπάρκα στο Πάμε Δανάη:

Ωστόσο, στο πλατό βρισκόταν και η μαμά της και αγαπημένη ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία εισέβαλε κρατώντας μια τούρτα!

Η ίδια είπε μεταξύ άλλων στο φινάλε της εκπομπής της: «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είδαμε πάρα πολλούς ανθρώπους που συνέβαλαν πάρα πολύ. Στην αρχή όλο αυτό ήταν μια τρέλα. Το να δώσουν δηλαδή το τιμόνι της εκπομπής σε ένα κορίτσι που δεν ήξερε καν να κοιτάει την κάμερα. Στο τέλος όλης της σεζόν κάτι έμεινε και ελπίζουμε να σας κρατήσαμε πολύ ωραία συντροφιά. Είναι πάρα πολλοί αυτοί οι άνθρωποι που πρέπει να ευχαριστήσουμε. Κάθε πρωί ερχόμουν στο καμαρίνι με τις ανασφάλειες και τους φόβους μου και με έκαναν τα ξεχνάω όλα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί είστε η πιο μεγάλη αγκαλιά που θα μπορούσα να βρω στην ελληνική τηλεόραση. Ελπίζω και εύχομαι να υπάρχουμε για πολλά χρόνια ακόμα. Μετά από αυτή τη σεζόν είμαι σίγουρα καλύτερος άνθρωπος χάριν σε εσάς και σε όλους»

Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να βουρκώνει στον αέρα της εκπομπής

Η Δανάη Μπάρκα, λόγω της ψυχολογικής φόρτισης, δεν άντεξε και λύγισε κατά την διάρκεια της εκπομπής της.

Πριν από έξι χρόνια, η όμορφη παρουσιάστρια έχασε έναν πολύ αγαπημένο της άνθρωπο, τον παππού της και για τον λόγο αυτόν, προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο φινάλε της εκπομπής της, η Δανάη έκανε μερικές δηλώσεις, με αφορμή την απώλεια αυτή, περνώντας έτσι το δικό της σημαντικό μήνυμα.

«Είναι δύσκολο να έχεις πράγματα που σε προβληματίζουν ή σε στεναχωρούν και να οφείλεις να είσαι στη δουλειά σου κλπ… Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα από το πρωί γιατί σήμερα είναι η μέρα που έφυγε ο παππούς μου από τη ζωή, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα άπειρα μηνύματά σας. Έχω μια ανάγκη να μοιραστώ…

Αν κάποιος με ρωτήσει τι είναι αγάπη, σίγουρα θα απαντήσω ότι αγάπη είναι το χαμόγελο που παίρνω όταν σκέφτομαι τον παππού μου. Και επειδή οι άνθρωποι που μεγαλώνουν, όσο περνούν τα χρόνια νιώθουν ανήμποροι, νιώθουν ότι δεν είναι πια χρήσιμοι, ότι δεν προσφέρουν το ίδιο με το να μας μεγαλώνουν…

Είναι ωραίο να θυμόμαστε να τους δίνουμε την αγάπη που τους αξίζει γιατί είναι ωραίο οι άνθρωποι να φεύγουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με πολλή αγάπη και φροντίδα. Νομίζω ότι όντως ο Θεός έφτιαξε τις μαμάδες και μετά τις γιαγιάδες γιατί δεν μπορούσε να είναι παντού, οπότε έπρεπε να είναι οι μαμάδες μας και οι γιαγιάδες μας.

Να αγαπάμε τους ανθρώπους μας, να μην έχουμε τίποτα δεδομένο. Κανείς δεν πεθαίνει αν δεν τον ξεχάσουμε, φεύγουν μόνο σωματικά και ζουν μέσα μας για πάντα».

Δανάη Μπάρκα λύγισε στον αέρα της εκπομπής της