Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε το τηλεοπτικό της μέλλον - «Όλες οι ανακοινώσεις θα γίνουν από το κανάλι αλλά...»

«Υπήρχαν στιγμές που με πλήγωναν τα σχόλια που διάβαζα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε το τηλεοπτικό της μέλλον - «Όλες οι ανακοινώσεις θα γίνουν από το κανάλι αλλά...»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και δεν δίστασε να αποκαλύψει το τηλεοπτικό της μέλλον.

Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια είχε μαζί της και τον σκύλο που υιοθέτησε, τον Μεζέ, ο οποίος συνάντησε τη σκυλίτσα της Ναταλίας Γερμανού που ακούει στο όνομα Νουνού, με τις δυο γυναίκες να συγκινούνται.

Μετά από την όμορφη και τρυφερή αυτή στιγμή, η Δανάη -που πρόσφατα εμβολιάστηκε -εξομολογήθηκε τα πάντα, από το τι γεύση της άφησε η φετινή χρόνια όσο και για τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα

«Η φετινή σεζόν μου αφήνει μια υπέροχη γεύση. Θα ήμουν αχάριστη να έλεγα κάτι διαφορετικό. Ήταν μια όμορφη εμπειρία και γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Στην αρχή ήταν τρομακτικό, αλλά αν δεν το διογκώσεις είναι πολύ απλό.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη, αλλά μπορώ να σου πω ότι μαζί μου θα είναι ο Άρης Καβατζίκης και ότι το “Πάμε Δανή!” πάει για δεύτερη χρονιά. Όλες οι ανακοινώσεις θα γίνουν από το κανάλι, αλλά δεν μπορούσα να μην το πω.

Υπήρξαν στιγμές που με έπαιρνε από κάτω, όχι σε σχέση με την εκπομπή και το κανάλι. Υπήρχαν στιγμές που με πλήγωναν τα σχόλια που διάβαζα, όχι μόνο από δημοσιογράφος, αλλά από ανθρώπους».

Για την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή της είπε: «Δεν μπορώ να το χρεωθώ ως επιτυχία. Επιτυχία ήταν ότι κάποιος αισθάνθηκε άνετα σε αυτό το περιβάλλον. Το υπόλοιπο είναι της Ζέτας και της δύναμής της. Ήταν μια σημαντική και δύσκολη στιγμή».

Η Ναταλία Γερμανού τη χαιρέτησε στο τέλος, λέγοντας: «Να έχεις ένα όμορφο καλοκαίρι με όποιον αγαπάς», με τη Δανάη να της απαντά: «Άντε».

Η Δανάη Μπάρκα ανακοίνωσε στο πλατό το τέλος της συνεργασίας της με την Έλενα Χριστοπούλου

Μια ξαφνική ανακοίνωση έκανε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη σήμερα 11/6 το πρωί. Αφορμή στάθηκε η ερώτηση των συνεργατών της αν η Ιρίνα Σάικ ταιριάζει με τον Κάνιε Γουέστ.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός - παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν συνεργάζεται πλέον με την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία την είχε ως manager τα δυο τελευταία χρόνια.

«Εγώ δεν είμαι πια στις Fab για να σου πω. Έμειναν τα original μοντέλα. Αλλά και να σου πως κάτι: “Once a fab, always a fab”. Οπότε να πάρουμε τα original μοντέλα να μας πουν με ποιον ταιριάζουν τα μοντέλα», αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα. Δείτε και την ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Δανάη Μπάρκα.