H ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Δανάη Μπάρκα - Τι συνέβη

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Δανάη Μπάρκα - Τι συνέβη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβγαλε μια ανακοίνωση για την Δανάη Μπάρκα; Τι συνέβη; Για ποιο λόγο το μοντέλο έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την ηθοποιό και τι ακριβώς έγραψε για αυτή;

Στην κουζίνα μπήκαν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου και μαγείρεψαν μια πίτσα, ενώ μαζί τους είχαν και την Βριησίδα Ανδριώτου.

Οι δυο κυρίες πέρα από συνεργάτιδες, είναι και πολύ καλές φίλες, αφού η Έλενα Χριστοπούλου μανατζάρει εδώ και χρόνια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έχουν μία άριστη συνεργασία μεταξύ τους.

Χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε στο ποστ της, "Pizza day! Σπιτική πίτσα με το family! Με έτοιμο προζύμι thebakersgr με αγάπη, χαρά, φαντασία και πολύ γέλιο! Αν δεν έχεις φτιάξει ούτε εσύ πίτσα ξανά δες το βίντεο, μάθε ότι μπορείς και γέλα με την ψυχή σου! elena_hristopoulou vassiliki_roussou"

Οι τρεις τους λοιπόν μπήκαν στην κουζίνα και μαγείρεψαν μια πίτσα. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι και φίλη με την Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός είναι γνωστό ότι διαθέτει χιούμορ και θέλησε λίγο να πειράξει τις τρεις κυρίες.

Έτσι ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όπως έκαναν και εκείνες να μαγειρεύει πίτσα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναδημοσίευσε το ποστ και έγραψε «Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω όταν βγούμε είναι να γνωρίσω την Δανάη Μπάρκα»

Δείτε την ανάρτηση της:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωση Μπάρκα

Ωστόσο η Ηλιάνα πριν την ανακοίνωση για την Δανάη Μπάρκα πόζαρε χωρίς μακιγιάζ και μας τρέλανε

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική showbiz και από τα πιο ταλαντούχα μοντέλα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει σε φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ και έχουμε πάθει σοκ. Χθες ωστόσο, σε μια ανάρτηση της μας αποκάλυψε και το μυστικό της που την κρατάει λαμπερή.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως προσέχει την σιλουέτα της που είναι καλλίγραμμη, έτσι προσέχει και την επιδερμίδα της και κυρίως του προσώπου της, αυτό είναι εν μέρη το εργαλείο δουλειάς της. Καθημερινά βγάζει το make up της καλά και πλένει το πρόσωπο της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μοντέλο, όπου είναι και καθημερινή χρήστης, θέλησε να μοιραστεί το μυστικό της για ενυδάτωση της επιδερμίδας της. Πόζαρε σε μια φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της και έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης:

«Είναι σημαντικό να προσέχουμε τον εαυτό μας … εσωτερικά αλλά και εξωτερικά! Με τη νέα Aqua Sheet Mask Skin Detoxifier, προσφέρω στο δέρμα μου βαθιά ενυδάτωση και ταυτόχρονα το προστατεύω από τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Η σειρά Sheet Mask Skin Detoxifiers περιλαμβάνει 3 ειδικά μελετημένες φόρμουλες, για να επιλέξετε την ιδανική για τις ανάγκες σας!».

Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αρκετές φορές έχουμε δει να κάνει αναρτήσεις από την καθημερινότητα της, αλλά και δημόσιες εμφανίσεις με τον σύντροφο της Snik. Πριν ημέρες, έκανε μια αποκάλυψη για τον γαμπρό. Και όσοι, δεν τον έχετε δει, θα τον δείτε λοιπόν στο πρόσωπο για πρώτη φορά.