Έχασε 18 κιλά σε 7 μήνες η Λάουρα Νάργες - Αυτό ήταν το μυστικό της

Σοκαριστική η αλλαγή στο κορμί της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έχασε 18 κιλά σε 7 μήνες η Λάουρα Νάργες - Αυτό ήταν το μυστικό της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λάουρα Νάργες πήρε την απόφαση να μιλήσει για τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της τον τελευταίο καιρό, αποκαλύπτοντας πως έχασε 18 κιλά σε 7 μήνες!

Η απώλεια κιλών φαινόταν από τις φωτογραφίες που μοιραζόταν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είχε κάνει γνωστό το πόσο βάρος έχασε.

Η ίδια δείχνει να είναι πολύ ικανοποιημένη με το κορμί της αν και η αλήθεια είναι πως αποκάλυψε ότι χρειάστηκε τη βοήθεια πλαστικού χειρουργού για να ξεφορτωθεί σε ένα βαθμό την κυτταρίτιδα.

Η αποκάλυψη της Λάουρας Νάργες για τα κιλά που έχασε

«-18 κιλά σε 7 μήνες: detox therapy, νέο τρόπο ζωής, διατροφή, πολύ και σκληρή γυμναστική με τον body trainer μου @aggelos_vasiliou (σε σημείο που ζαλίζομαι και θα με λυπηθεί ο coachάρας μου - για 10 δεύτερα βέβαια μόνο), και λίγη βοήθεια και μία τελευταία πινελιά από τον body picasso μου και πλαστικό χειρουργό @andreas_tromaropoulos (αντίο κυτταρίτιδα, μερικές φορές δυστυχώς δεν αρκεί μόνο το «πολύ νερό» αν δεν έχεις τα κατάλληλα γονίδια, η ιατρική με βοήθησε αρκετά και νιώθω οκ με αυτό).

Αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι δίπλα μου δεν θα είχα φύγει από τον φαύλο κύκλο που είχα εγκλωβιστεί. Και το ξαναλέω, δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να ικανοποιήσω τις όποιες κακές γλώσσες, αλλά να αισθανθώ καλά με τον εαυτό μου και να αποκτήσω και να ακολουθήσω έναν πιο θετικό τρόπο ζωής. Η αρχή είναι το mind set το οποίο αποκτάς όταν αποβάλλεις το κάθε τι αρνητικό και τους γράφεις απλά στα παλιά σου παπούτσια! Btw, δηλαδή έφτασε Σεπτέμβρης;! Καλό μήνα», έγραψε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες στην ανάρτησή της.

Οι σοκαριστικές αρετουσάριστες φωτογραφίες της Λάουρας Νάργες με μαγιό

Η Λάουρα Νάργες έχει αλλάξει τελείως εμφανισιακά καθώς έχει χάσει 13 κιλά και όπως είναι λογικό η ίδια δεν διστάζει να ποζάρει αποδεικνύοντας το απίστευτο σώμα που έχει αποκτήσει μετά από αυτή την τρομερή απώλεια κιλών.

Μάλιστα η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πέρα από την συγκλονιστική της εμφάνιση είναι και ερωτευμένη με τον αγαπημένο της σύντροφο Χρήστο Σαντικάϊ.

Όπως είναι γνωστό είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όμως αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr την "τσάκωσε" να απολαμβάνει τις βουτιές της στην πισίνα, τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού. Εννοείται πως με το καλλίγραμμο σώμα της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και από κανέναν.

Λάουρα Νάργες

Νάργες με μαγιό

Απολαμβάνει τις βουτιές της