Η νέα τρυφερή ανάρτηση της Λάουρας Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι - Αγκαλιά στον καναπέ

Δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η νέα τρυφερή ανάρτηση της Λάουρας Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι - Αγκαλιά στον καναπέ

Πολύ ερωτευμένοι φαίνεται πως είναι μεταξύ τους ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες. Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε πρόσφατα γνωστή τη σχέση του και πλέον δε διστάζουν να κάνουν αρκετές κοινές αναρτήσεις στα social media.

Οι δυο τους απολαμβάνουν τις κοινές στιγμές τους στις διακοπές του και μάλιστα, πριν από λίγο, η Λάουρα Νάργες μοιράστηκε με τους διαδκτυακούς της φίλους μία υπέροχη κοινή φωτογραφία τους.

Το ζευγάρι απόλαυσε ταινία στο σπίτι και πόζαραν μαζί αγκαλιά στον καναπέ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο ερωτευμένοι είναι.

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι

Λάουρα Νάργες Χρήστος Σαντικάι

Καυτά φιλιά για την Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάϊ - Αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα

Λίγες μέρες διακοπών στη Ρόδο έφεραν... αποκαλύψεις! Ερωτευμένη ξανά είναι η Λάουρα Νάργες και ο άνθρωπος που κέρδισε την καρδιά της είχε μπει στις δικές μας πολλά χρόνια πριν. Ο λόγος για τον Χρήστο Σαντικάι, που πολλοί ενδεχομένως να τον θυμούνται για τη μελωδική φωνή του, καθώς και για τους εκκλησιαστικούς ύμνους που τραγουδούσε όταν ακόμα ήταν παιδί.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε, όμως εκείνος δεν σταμάτησε να ασχολείται με τη μουσική, ενορχηστρώνοντας κομμάτια για πολλούς καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Έλλη Κοκκίνου και ο Πάνος Κιάμος. Όμως η μελωδία της καρδιάς του χτυπάει μόνο για την αγαπημένη του Λάουρα, με την οποία γνωρίστηκαν έναν χρόνο πριν, όμως τους τελευταίους δύο μήνες η σχέση τους πέρασε σε ένα νέο στάδιο, με τις εικόνες να πείθουν και τον πιο δύσπιστο. Μία μέρα πριν απ' τα γενέθλια της παρουσιάστριας, έκαναν μαζί τις βουτιές τους στην παραλία Καλάμι όπου βρίσκεται και το ομώνυμο beach bar, σε κοινή παρέα με τον τραγουδιστή Νικηφόρο Βυθούλκα, καθώς και με τους επιχειρηματίες Νίκο Μπιούρ και Δημήτρη Γκουρβέλο. Φιλιά και αγκαλιές έδιναν και έπαιρναν, με τους δύο ερωτευμένους να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μαζί, μέχρι τουλάχιστον να επιστρέψουν στο Rodos Palace, όπου και διέμειναν.

Καυτά φιλιά και αγκαλιές για την Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάϊ

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, παραλία και ξέγνοιαστες στιγμές, με το ζευγάρι Νάργες - Σαντικάι να ακολουθεί αυτό το motto μέχρι... κεραίας. Όπως μας αναφέρουν άνθρωποι που βρέθηκαν στο νησί, έφτασαν στην παραλία κατά τη 1 το μεσημέρι και δεν έφυγαν από εκεί μέχρι αργά το απόγευμα, όταν ο ήλιος έπεφτε. Σαν να σταμάτησε ο χρόνος για τη Λάουρα, που την επόμενη μέρα γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της με μία σκληρή επιστροφή στην πραγματικότητα, καθώς την ίδια ώρα μαίνονταν πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έστειλε το δικό της μήνυμα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Κουράστηκα κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, το ζω από το 2008, όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα της καρδιάς μου»

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ