Χρήστος Σαντικάϊ: Ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του Survivor

Τρελή και παλαβή με τον νεαρό τραγουδιστή - Δεν έχει αφήσει ανάρτηση για ανάρτηση ασχολίαστη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χρήστος Σαντικάϊ: Ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του Survivor

Μπορεί να μην τον θυμάστε όλοι, μιας και έχει γίνει ολόκληρος άντρας, ωστόσο ο Χρήστος Σαντικάϊ βρίσκεται πίσω από την μαγική φωνή πολλών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Μόλις 9 ετών, ο ταλαντούχος μουσικός τραγουδούσε ύμνους και έψελνε, μέσα από το τότε Alter. Μάλιστα, 10 χρόνια αργότερα, τον είδαμε να ερμηνεύει το "Αν είσαι ένα αστέρι" του Νίκου Βέρτη στο The voice.

Αυτό το διάστημα μάλιστα, ο Χρήστος δηλώνει τρελός και ερωτευμένος με πασίγνωστη παίκτρια του Survivor! Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες, με την οποία γνωρίστηκε περίπου πριν από έναν χρόνο και τους τελευταίους μήνες διατηρούν σχέση, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της On Time.

Εμείς κάναμε το ψάξιμο μας στον προσωπικό λογαριασμό του Χρήστου Σαντικάϊ στο instagram και κάτω από σχεδόν κάθε ανάρτηση, πρώτο πρώτο ήταν το σχόλιο της Λάουρας, κάτι που επιβεβαιώνει τον έρωτά τους και διαψεύδει τη σχέση της ίδιας με άλλον τραγουδιστή.

Τα σχόλια της Λάουρας Νάργες κάτω από τις αναρτήσεις του Χρήστου Σαντικάϊ

Λάουρα Νάργες σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Χρήστου Σαντικάϊ 4

Λάουρα Νάργες σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Χρήστου Σαντικάϊ 3

Λάουρα Νάργες σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Χρήστου Σαντικάϊ 2

Λάουρα Νάργες σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Χρήστου Σαντικάϊ

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες για τα γενέθλια της

«Σήμερα είναι τα γενέθλια μου, έγινα 31 και έχω 3+1 λόγους να είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων: Πρώτον, έχω την υγεία μου, το ίδιο οι άνθρωποι μου που αγαπάω και με αγαπούν. Δεύτερον, έχω την οικογένεια μου.

Συμπεριλαμβάνω και τον μπαμπά και την γιαγιά μου φυσικά που συνεχίζουν να είναι δίπλα μου με τον πιο όμορφο τρόπο την κάθε μου στιγμή. Τρίτον, έχω τους φίλους μου που έχω επιλέξει ως δεύτερη μου οικογένεια στην Ελλάδα αλλά και στην Γερμανία, φιλίες που έχουν περάσει τόσα χρόνια από 40 κύματα και συνεχίζουμε χέρι χέρι.

Και τέλος, είμαι χαρούμενη για το σημείο της ζωής μου που έχω φτάσει σήμερα. Τα σημερινά μου γενέθλια ωστόσο έχουν επισκιαστεί από την στεναχώρια και τον θυμό που νιώθω για όλα αυτά που περνάει η χώρα μου. Θέλω απλά να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης το συντομότερο δυνατόν, να φύγει μακριά και να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά! Γίνεται?! Κουράστηκα κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, το ζω από το 2008 όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα της καρδιάς μου - οι περισσότεροι από εσάς είστε μάρτυρες των γεγονότων περισσότερα χρόνια.

Και μέχρι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο πρέπει να καταστρέφεται η γη μας, να χάνονται ζωές ανθρώπων και ζώων, περιουσίες που έχουν δημιουργηθεί με κόπο και ιδρώτα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας ακόμα δυστυχώς, και πρέπει όλοι μας να βάλουμε ένα χεράκι, πάντα ενωμένοι ????
__________________________________<3 #0808 #birthdaygirl».