Με αυτό τον τρόπο έφτασε τα 59 κιλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Τα γεύματα που άλλαξε και αδυνάτισε

Αποκάλυψε όλα της τα μυστικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με αυτό τον τρόπο έφτασε τα 59 κιλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Τα γεύματα που άλλαξε και αδυνάτισε

Συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος TV παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έφτασε να ζυγίζει 59 κιλά. Η παρουσιάστρια που απάντησε στα δημοσιεύματα που την θέλουν να παντρεύεται, έκανε γνωστό όλα τα μυστικά που την βοήθησαν να αδυνατίσει.

Έτσι αδυνάτισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μιλώντας για πειθαρχία, πρόσφατα είδα στο Instagram ότι έφτασες τα 59 κιλά. Πώς γίνεται αυτό ενώ δοκιμάζεις συνεχώς πιάτα στην εκπομπή;

Κάνω τη δίαιτα του «Κάτι ξαναψήνεται». Εχω να πω ότι τρώω περισσότερο από όλους στα γυρίσματα και οι περισσότεροι συνεργάτες είναι άντρες. Τρώω όμως ποιοτικά, ο μεταβολισμός μου έχει αλλάξει.

Τι θα συμβούλευες τις γυναίκες που θέλουν να χάσουν κιλά;

Συμβουλές δεν δίνω, αγάπησα όμως τον εαυτό μου και το σώμα μου, κατάφερα να αδυνατίσω χωρίς να κάνω ακρότητες, χωρίς να παίρνω συμπληρώματα. Ενα κακό γεύμα δεν θα σε παχύνει ούτε ένα καλό θα σε αδυνατίσει. Εχω φτάσει τον εαυτό μου σε ένα καλό σημείο και χαίρομαι.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκπομπή

Πήγες σε ειδικό;

Μόνη μου το έκανα πράξη και στους έξι μήνες -που δεν μπορούσα να το πάω ένα βήμα παρακάτω-, πήγα σε διατροφολόγο. Με έβαλε σε ένα πρόγραμμα που μπορώ να ακολουθώ. Ηθελα ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει με τη δουλειά μου και μου το έχει κάνει έτσι ώστε να να με βολεύει. Ξηροί καρποί, φρούτα, αβγά βραστά, πράγματα που όλοι μπορούμε να έχουμε, δεν λείπουν από την τσάντα μου. Τρώω πιο ποιοτικά πράγματα, όχι πίτσες και μακαρόνια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν τις πλαστικές

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θεωρείται ως μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην ελληνική showbiz, μετρώντας χιλιάδες ακόλουθους στα social media, στα οποία είναι ενεργή χρήστης. Ωστόσο, βρίσκεται στη λίστα με τις γυναίκες - όπως η Έλενα Παπαρίζου - που έχουν κάνει πλαστική.

Όπως φημολογείται έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις στο σώμα της για να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή. Η παρουσιάστρια που επιστρέφει στην τηλεόραση, έχει πειράξει το στήθος της, αλλά και τη μύτη της, όπως προδίδουν οι φωτογραφίες του πριν και του μετά.

Πάντως τι πριν τι μετά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι κούκλα!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν τις πλαστικές