Προσθέτει σε κάθε φαγητό από 2 κουταλιές - Το μυστικό της Ελένης Μενεγάκη για να χάνει πιο εύκολα κιλά

Πώς παραμένει χρόνια τώρα στα 57 κιλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προσθέτει σε κάθε φαγητό από 2 κουταλιές - Το μυστικό της Ελένης Μενεγάκη για να χάνει πιο εύκολα κιλά

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για να περιγράψει κανείς τις διατροφικές συνήθειες της Ελένης Μενεγάκη, που χρόνο με τον χρόνο όχι μόνο δεν βάζει γραμμάριο αλλά βάζει κάτω και πολλές φανατικές της υγιεινής διατροφής και άσκησης.

Στα 52 της χρόνια (και μετά από 4 γέννες, μην το ξεχνάμε αυτό - δείτε εδώ τι φαγητό ζητούσε απεγνωσμένα όταν ήταν έγκυος) έχει πετύχει να παραμένει σταθερή στο βάρος της (που δεν ξεπερνά τα 57 κιλά) χωρίς στερήσεις φοβερές και ειδικά χωρίς να σταματήσει τα ουζάκια και τις μπυρίτσες (χειμώνα-καλοκαίρι) που λατρεύει. Πάντως καλά τα ποτά και τα ξενύχτια αλλά εκείνη ξέρει πότε να σταματήσει και τι!

Όλα αυτά τα χρόνια με διατροφές (αποτοξίνωσης ή υδατανθρακικές) έχει βρει την δική της ισορροπία και στο φαγητό, χωρίς να της λείπει κάτι και φυσικά να μπορεί να δοκιμάζει τα αγαπημένα της χειροποίητα γλυκάκια (που φτιάχνει με την οικογένειά της), καθότι μεγάλη.. λιχούδα!

Η μοναδική της αδυναμία είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να πειθαρχήσει στη γυμναστική, που ενώ θέλει να την έχει στην καθημερινότητά της όλο και το αναβάλλει, αφού όπως έχει και η ίδια παραδεχθεί κατά καιρούς. δεν είναι το καλύτερο της. Στη διατροφή, ωστόσο, τα πάει καλύτερα, αποκαλύπτοντας μας τα 5 μυστικά της.

Τα μυστικά διατροφής της Ελένης Μενεγάκη

  • Καταναλώνει άπαχη πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο ή λευκό ψάρι αλλά και λαχανικά με χαμηλούς υδατάνθρακες (μανιτάρια, αγκινάρες, μελιτζάνες, ντομάτες).
  • Αποφεύγει την ζάχαρη και προτιμά το μέλι, ενώ τα γλυκά της τα φτιάχνει όσο πιο light γίνεται, με φρούτα και χωρίς πολλές κρέμες ή σαντιγί. Το αγαπημένο της, μια φραουλένια charlotte που φτιάχνει με σαβαγιάρ και τυρί κρέμα.
  • Πίνει 1,5 λίτρο νερό την ημέρα.
  • Προσθέτει στα φαγητά της 2 κ.σ. ξίδι. Είναι ένα τρικ για να χάνει κιλά πολύ πιο εύκολα.
  • Αν βγει το βράδυ, πίνει 1 ποτήρι κόκκινο κρασί.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα (3/11) σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ