-13 κιλά σε 15 ημέρες: Η δίαιτα που έκανε η Κατερίνα Στικούδη με το που γέννησε

Αποκλειστικά μόνο στο Youweekly.gr

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
-13 κιλά σε 15 ημέρες: Η δίαιτα που έκανε η Κατερίνα Στικούδη με το που γέννησε

Το σώμα δεν ξεχνά κι αν το αγαπήσεις πραγματικά δεν θα σε προδώσει ποτέ... Σπουδαία φιλοσοφία για μια γυναίκα που είναι (αδιαμφισβήτητα) σύμβολο του sex και φαντασίωση του αντρικού πληθυσμού, την Κατερίνα Στικούδη. Χωρίς ιδιαίτερες παραξενιές στο φαγητό (όπως λέει και εκείνη), κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε μόλις 13 κιλά, τρώγοντας τα πάντα αλλά σε μικρές ποσότητες και αποφεύγοντας το junk food.

Ο άντρας της, άλλωστε, είναι ο καλύτερος μάγειρας και τους 9 μήνες τής έφτιαχνε τα καλύτερα και υγιεινότερα πιάτα! Τώρα πώς πέτυχε να χάσει όλα τα κιλά της σε 15 μέρες; Ενίσχυσε τη διατροφή της με πολλά αφεψήματα και φρέσκους χυμούς, ενώ το λεμόνι με νερό έγινε το πρωινό... super food της! Βέβαια να σημειωθεί πως η εμφάνισή της στο J2us ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media...

Από την Λίτσα Αναστασάκη

Πρόσεξε πολύ τα ωράρια του φαγητού, αποφεύγοντας να τρώει μετά τις 8 το βράδυ, με το αλκοόλ να διαγράφεται εντελώς από το μενού της. Φυσικά, το τρέξιμο με το μωρό και το (περιορισμένο) ξενύχτι, την έβαλαν στην... πρίζα, ενεργοποιώντας ακόμα περισσότερο τον μεταβολισμό της. Ποια πιάτα αγαπά, όμως, περισσότερο; Σαλάτες με όλων των ειδών τα λαχανικά (και κους κους που την χορταίνει), ψητά κρεατικά με βραστά χόρτα (μπόλικο λαδολέμονο και προσοχή στο αλάτι) και αβγά για πρωινό, που τη χορταίνουν και της χαρίζουν ενέργεια. Με τον Βύρωνα, άλλωστε, την χρειάζεται και με το παραπάνω.

Τα tips της Κατερίνας Στικούδη

ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ ΕΝΕΓΕΙΑ

Tip: Πρόσθεσε μέλι και ξηρούς καρπούς για full energy!

ΣΑΛΑΤΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ

Tip: Βάλε και μανιτάρια, που είναι καλή πηγή πρωτεϊνης.

ΕΛΑΦΡΥ ΓΕΥΜΑ

Tip: Για να μη θυμίζει... νοσοκομειακό μενού, πρόσθεσε λίγο κόκκινο πιπέρι. Το καυτερό ενεργοποιεί και τον μεταβολισμό!

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 10/11, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ