J2US: Αντιδράσεις με την εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη λίγο μετά τον τοκετό της

Όλοι απορούν πως κατάφερε και μέσα σε λίγες μέρες επέστρεψε στις εντυπωσιακές αναλογίες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Αντιδράσεις με την εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη λίγο μετά τον τοκετό της

Ξανά στο πλατό του J2US επέστρεψε η Κατερίνα Στικούδη, λίγες μέρες μετά την γέννηση του γιου της. Η ίδια ανέβηκε στην σκηνή με ένα σούπερ κολλητό φόρεμα, με τους πάντες να αναρωτιούνται.. από που έβγαλε το μωρό, μιας και η κοιλιά της ήταν φλατ!

Η τραγουδίστρια ήταν πανευτυχής και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του, αποκάλυψε πόσο πολύ της έλειψε η παρέα του J2US.

«Μου λείψατε πολύ, σας έβλεπα βέβαια από το σπίτι. Ο μπέμπης είναι πάρα πολύ καλός και έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη.

Πήρα την άδεια του για αν είμαι εδώ. Τον ρώτησα εάν μπορώ να φεύγω μόνο τα Σάββατα για λίγες ώρες και μου απάντησε, μανούλα να πηγαίνεις».

Μάλιστα, με το που εμφανίστηκε στη σκηνή, το Twitter πήρε κυριολεκτικά φωτιά, με τους περισσότερους χρήστες να απορούν πως γίνεται να επέστρεψε κιόλας στις φοβερές αναλογίες της!

Μερικά tweets για την επιστροφή της Κατερίνας Στικούδη στο J2US

"Έχει αποδείξει την αξία της" - Η Κατερίνα Στικούδη ευχαρίστησε δημόσια την Καινούργιου

Κατά την διάρκεια του σόου, η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να πάρει τον λόγο και να ευχαριστήσει την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία την αντικατέστησε όσο εκείνη έλειπε λόγω του τοκετού.

«Θέλω να την ευχαριστήσω πραγματικά γιατί ήταν εξαιρετική δεν έχει ανάγκη από επιβεβαίωση η Κατερίνα, έχει αποδείξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια την αξία της και αυτό φαίνεται στην διάρκεια.

Εκεί δείχνει κάποιος, τι πραγματικά είναι. Η μία Κατερίνα βοηθάει την άλλη, γενικότερα αυτό είναι το δικό μου το μότο ότι πρέπει μια γυναίκα να στηρίζει την άλλη και όχι να αρχίζουμε τα περίεργα».