Είναι αλάνθαστη μέθοδος - Έτσι μένει σταθερή η ζυγαριά της Φαίης Σκορδά

Δεν έχει τυχαία τέτοιο σώμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι αλάνθαστη μέθοδος - Έτσι μένει σταθερή η ζυγαριά της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έχει ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα σώματα της ελληνικής showbiz και έτσι κάθε εμφάνισή της με μαγιό ή κάθε της look στην εκπομπή της, γίνεται απλά ανάρπαστο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια βέβαια, κάνει αρκετές θυσίες προκειμένου να διατηρεί πάντα αψεγάδιαστο το κορμί της.

Μπορεί οι υποχρεώσεις της με την εκπομπή της να είναι αυξημένες και μπορεί πριν από μερικές μέρες να έκλεισε τα 42 της χρόνια, ωστόσο σε κάθε περίπτωση φροντίζει να βρίσκει χρόνο για να οργανώνει με σωστό τρόπο τη διατροφή της και να μην ξεφεύγει.

Τα μυστικά της διατροφής της Φαίης Σκορδά

'Οπως διαβάζουμε στο περιοδικό YOU, η Φαίη μπορεί να έχει τις πιο υπέροχες αναλογίες της ελληνικής showbiz, το καταφέρνει όμως τηρώντας κάποιους απαράβατους κανόνες.

Ένας από αυτούς: «Να έχεις ένα πλούσιο και σωστό πρωινό ώστε να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός και να κάνει καύσεις για αρκετή ώρα - δημητριακά με άπαχο γάλα, ψωμί ολικής άλεσης με μαρμελάδα ή μία κουταλιά φυστικοβούτυρο, βραστά αυγά, είναι λίγες από τις προτάσεις μου», έχει πει η ίδια.

Το σύνολο που ανέδειξε το κορμί της Φαίης Σκορδά

Σε μια από τις αναρτήσεις της, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο σύνολο το οποίο της ταιριάζει γάντι καθώς ο συνδυασμός που έκανε μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ αφού είναι από τα BSB.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια γνωρίζει πολύ καλά τι ταιριάζει στην σιλουέτα της, αλλά και στα χρώματα της και πάντα τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της με τις στιλιστικές της επιλογές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά, μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες όλες τις εμφανίσεις της και τα σχόλια, αλλά και τα likes «πέφτουν» σαν την βροχή.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν η ίδια δεν δίστασε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία φοράει ένα στενό κολλάν ενώ από πάνω έχει φορέσει ένα μπλε πουλόβερ στο οποίο έχει βάλει μια μαύρη ζώνη για να αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την μέση της. Χαμό , έκανε επίσης και με αυτό το «κόσμημα» φόρεμα που επέλεξε.

Φαίη Σκορδά - Σύνολο από BSB

BSB - Σύνολο από την Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά - Σύνολο από την BSB