Από 72 κιλά στα 58 επειδή έκοψε μαχαίρι τα... - Η ειδική δίαιτα που ακολούθησε η Κατερίνα Στικούδη

Ιδού πως έχασε κιλά σε χρόνο dt

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από 72 κιλά στα 58 επειδή έκοψε μαχαίρι τα... - Η ειδική δίαιτα που ακολούθησε η Κατερίνα Στικούδη

Είναι μια από τις πιο ουαου παρουσίες στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρα. Το αψεγάδιαστο κορμί της Κατερίνας Στικούδη δεν αφήνει αμφιβολία σχετικά με τη fitness ρουτίνα της που περιλαμβάνει σκληρή γυμναστική και υγιεινή διατροφή. Είναι, ωστόσο, άξιο απορίας πως μια λεχώνα λίγων μηνών απέκτησε εν τάχει το θανατηφόρο κορμί της προ εγκυμοσύνης εποχής, με πέτρα κοιλιακούς και γλουτούς στον Θεό!

Όλοι θυμόμαστε πόσο άναυδοι μείναμε με την πρώτη εμφάνισή της στο J2us μετά την γέννα (δείτε εδώ βίντεο).

Από την Λίτσα Αναστασάκη για το περιοδικό YOU

Πως η Κατερίνα Στικούδη έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Η εγκυμοσύνη άλλαξε το σώμα της και της πρόσθεσε 14 ολόκληρα κιλά που φυσικά δεν την απασχόλησαν καθόλου γιατί ποτέ δεν ήταν εμμονική με το βάρος της ούτε κολλημένη με την ζυγαριά της - πόσο μάλλον τώρα που ετοιμαζόταν να γίνει μανούλα.

"Είχα βάλει 14 κιλά και όταν ζυγίστηκα είχα χάσει τα 12. Έρχεται ένα πλάσμα που ανατρέπει όλα τα δεδομένα σου, σε τρελαίνει, σου δίνει τόση χαρά. Δε μπορούμε να στεναχωριόμαστε για την ζυγαριά", είχε δηλώσει η τραγουδίστρια.

Διατροφή χωρίς υδατάνθρακες

Δεν αγαπάει τις ακραίας στερήσεις ούτε τους περιορισμούς, δεν έχει πρότυπα και στερεότυπα, απολαμβάνοντας ότι της αρέσει χωρίς άγχος. Έτσι είναι στην ζωή της, έτσι αντιμετώπισε και τα παραπανίσια κιλά της εγκυμοσύνης ακολουθώντας ένα υγιεινό μοτίβο διατροφής αφού ο μπέμπης της δεν έχει απογαλακτιστεί ακόμα.

"Προσέχω τους υδατάνθρακες, τρώω αρκετή πρωτεΐνη, καθόλου τηγανιτά και γλυκά, μπόλικα φρούτα και λίγους ξηρούς καρπούς και πίνω 3 λίτρα νερό την ημέρα, αποφεύγοντας τα γαλακτοκομικά και το ψωμί. Δυο κιλά μου έχουν μείνει ακόμα να χάσω."

Ενδεικτικά ένα ημερήσιο μενού περιλαμβάνει τα εξής:

  • Πρωινό: 1 ποτήρι φυσικό χυμό και 1 τοστ ή δημητριακά με μέλι ή 1 smoothie με γιαούρτι
  • Μεσημεριανό: Μια μερίδα λαδερό φαγητό ή κοτόπουλο ή ψάρι με ένα μπολ πράσινη σαλάτα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς πολύ λάδι
  • Απογευματινό: 1 γιαούρτι με αμύγδαλα και αποξηραμένα φρούτα
  • Βραδινό: Το ίδιο με το μεσημεριανό σε πιο μικρή ποσότητα.