Είναι 53 και έχει κορμάρα - Το μυστικό της Τζένιφερ Άνιστον για τέλειες αναλογίες

Ακολούθησέ το κι εσύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι 53 και έχει κορμάρα - Το μυστικό της Τζένιφερ Άνιστον για τέλειες αναλογίες

Η Τζένιφερ Άνιστον σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό First For Women μίλησε για τα μυστικά που την βοηθούν να διατηρεί το σώμα της καλλίγραμμο και το δέρμα της λαμπερό και καθαρό όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Τα μυστικά ομορφιάς της Τζένιφερ Άνιστον

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως το πρωινό της συμπεριλαμβάνει πάντοτε λεμόνι και πλιγούρι βρώμης, κάνοντάς μας να πιστέψουμε πως μάλλον η επανάληψη κάνει καλό, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ τρώει το ίδιο γεύμα καθημερινά για τον ίδιο σκοπό. Για το σώμα της ανέφερε πως η γυμναστική είναι το παν και, μάλιστα, κατά καιρούς δοκιμάζει διάφορα είδη ασκήσεων, παρακολουθώντας αυτή την περίοδο μαθήματα καρδιοαναρρίχησης.

«Είναι τόσο υπέροχη προπόνηση», επισήμανε η ίδια και συνέχισε εξηγώντας πως το μάθημα δεν είναι κουραστικό, καθώς διαρκεί μόνο 30 λεπτά, αλλά είναι θαυματουργό, εφόσον καίει τις διπλάσιες θερμίδες.

Δεν φαίνεται, όμως, να κρατάει για πολύ, διότι, όπως αναφέρει: «Το να αλλάξω τη ρουτίνα της προπόνησής μου είναι το κλειδί…Πάντα προσπαθώ να εκπλήσσω τους μύες μου». Δεν μένει μόνο στη γυμναστική στο γυμναστήριο, αλλά συνεχίζει και στο σπίτι, κάνοντας σχοινάκι.

Μελαχρινή η Τζένιφερ Άνιστον πριν τα «Φιλαράκια» - Η εμφάνιση που δε θυμάται κανείς

Την εμφάνιση αυτή της Τζένιφερ Άνιστον σε μία τηλεοπτική σειρά πριν ακόμα παίξει στα Φιλαράκια, σίγουρα δεν τη θυμάται κανείς. Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν μελαχρινή και δεν είχε καμία σχέση με το πως είναι σήμερα, ξανθιά και κούκλα!

H σειρά η οποία ανέδειξε την Τζένιφερ Άνιστον, ήταν το «Molloy», όπου εξιστορούταν η ζωή της 11χρονης Molloy Martin, που μετακόμισε με τον πατέρα της και τη νέα του οικογένεια.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Mayim Bialik, η γνωστή μας «Amy» του «Big bang theory», ενώ την μεγαλύτερη, ετεροθαλή αδελφή της έπαιζε η Τζένιφερ Άνιστον.

Βέβαια μιας και λέμε για τα Φιλαράκια, αυτό που σε κάθε περίπτωση αξίζει να δείτε είναι το πώς είναι σήμερα ο γιος του Ρος, ο μικρός Μπεν. Έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ένας κούκλος, δείτε εδώ φωτογραφίες του.

Όπως θα διαπιστώσετε, η εμφάνιση της ηθοποιού είναι πολύ διαφορετική, ωστόσο ακόμα και τότε ήταν απλά υπέρλαμπρη.