Έκοψε αλάτι, ζάχαρη, αλεύρι και όλα τα... - Με αυτή τη δίαιτα η Καίτη Φίνου έχασε πάνω από 10 κιλά

Τα μυστικά της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκοψε αλάτι, ζάχαρη, αλεύρι και όλα τα... - Με αυτή τη δίαιτα η Καίτη Φίνου έχασε πάνω από 10 κιλά

Μεγάλη αλλαγή στο σωματικό της βάρος είδε η Καίτη Φίνου μετά την δίαιτα που ακολούθησε. Η ηθοποιός είχε μιλήσει στο Πρωινό και είχε αποκαλύψει πως με μια δίαιτα που έκανε κατάφερε να χάσει περίπου 10 κιλά.

«Αποφάσισα να κάνω διατροφή. Έχω κλείσει τα 60 οπότε έκοψα ότι κάνει κακό. Είμαι στον 4ο μήνα διατροφής, έχω χάσει γύρω στα 10 κιλά. Μου έγραψε κάποιος στο Instagram "δεν έχεις να φας και κάνεις και τα νύχια σου;". Στα social media με έχουν πει μέχρι και φάλαινα για τα κιλά μου. Σαφώς και με στεναχωρούν τέτοια σχόλια», είχε αναφέρει.

Τα φαγητά που έκοψε η Καίτη Φίνου για να αδυνατίσει

Και αποκάλυψε στις 26/6/21: «Κάνω διατροφή. Έχω κλείσει τα 60 και έκοψα αυτά που κάνουν κακό, έκοψα το αλεύρι, τη ζάχαρη και εντελώς τα γαλακτοκομικά. Είμαι στον τέταρτο μήνα». Αρκετά φαγητά από την διατροφή της έκοψε επίσης και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Ντρεπόμουν για το σώμα μου.. πέρασα κατάθλιψη»

Καλεσμένη στο Dot βρέθηκε η Καίτη Φίνου η οποία αναφέρθηκε στο σώμα της και συγκλόνισε με τις δηλώσεις της. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε τόσο για τον Στάθη Ψάλτη όσο και για την κατάθλιψη που πέρασε εξαιτίας των κιλών της.

Συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου είπε: «Ο Στάθης Ψάλτης ήταν ο πιο σέξι για εμένα. Εκείνη την εποχή δεν έβρισκα κανέναν τους σέξι. Ήταν όμως ο Σταμάτης Γαρδέλης. Κάναμε μετά βιντεοκασέτες μαζί και το… διαπίστωσα.

Δεν μπορώ να πω, τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Όχι, δεν είχαμε σχέση. Τα ‘80s ήταν μια ανεμελιά, μια ανάσα. Δεν φοβόμουν. Ντρεπόμουν για το σώμα μου, είχα παχιές γάμπες, δεν ήξερα να περπατήσω καλά.

Δεν ήμουν η γυναίκα που θα έκανε τον άντρα να λιώσει σε ένα κρεβάτι, ήμουν πολύ ντροπαλή. Πόνεσα, πέρασα την κατάθλιψη μου - καταθλιψάρα και πάχυνα στα 40 μου.

Ο Στάθης είχε πολύ καλό μπλα μπλα. Γνωριστήκαμε στον “Παρθενοκυνηγό”. Όταν βγαίναμε δεν γνώριζα ότι ήταν παντρεμένος. Όταν χωρίσαμε ζήτησα να μην ξαναπαίξω μαζί του» κατέληξε λέγοντας η Καίτη Φίνου η οποία μέσα σε όλα αποκάλυψε για την άγνωστη σχέση της με έναν επιχειρηματία.