"Αποφεύγω να τρώω..." - Η Κέλλυ Κελεκίδου έχασε 22 κιλά με την πιο απλή δίαιτα

Τα μυστικά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Κέλλυ Κελεκίδου σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, είχε αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει 22 κιλά μετά την γέννα της και μάλιστα χωρίς στερήσεις και υπερβολές.

Με αυτό τον τρόπο η Κέλλυ Κελεκίδου έχασε 22 κιλά

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να πάρω τόσα πολλά κιλά. Το έριξα , έφαγα και είπα πως δεν με νοιάζει. Θαρρείς ανέπνεα και έπαιρνα κιλό» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην εκπομπή “Αξίζει να το ζείς”. Βγαίνοντας από το μαιευτήριο ήταν 77 κιλά ενώ σήμερα το βάρος της κυμαίνεται από 51 εως 55 κιλά.

«Αποφεύγω να τρώω το βράδυ. Αν τρώω καθημερινά το βράδυ, μπορεί μέσα σε μία εβδομάδα να πάρω και 3,5 κιλά», είχε εξομολογηθεί.

Παράλληλα με την καλή διατροφή, η Κέλλυ αποκάλυψε πως τη βοήθησε πάρα πολύ στην προσπάθειά της να χάσει κιλά ο θηλασμός. «Θήλασα το παιδί για 11 μήνες. Ο θηλασμός είναι το καλύτερο δώρο για το παιδί σου. Επίσης, κάθε φορά που θήλαζα έχανα 150 θερμίδες». Να σημειωθεί πως και η Ήβη Αδάμου, έχει αποκαλύψει πως έχασε τα κιλά της γέννας.

Κέλλυ Κελεκίδου διαιτα

Στη διάρκεια της εκπομπής, η Κέλλυ είχε αποκαλύψει στην Τατιάνα Στεφανίδου πως υπήρξε πιο παχιά σε πιο νεαρή ηλικία. «Ήμουν 67 κιλά. Ποτέ δεν ήμουν υστερική. Είχα φτάσει κοντά στα 70 κιλά. Σε πληροφορώ κάποια φορά προχωρούσα σε μια βιτρίνα και πρώτα πήγαινε το ένα ψωμάκι και μετά το επόμενο. Δεν με γνώρισα στη βιτρίνα» ανέφερε με χιούμορ.

Εκείνο που της έδωσε κίνητρο να προσέχει τη σιλουέττα της είναι η δουλειά της. «Όταν έχεις κάποια ρούχα και ετοιμάζεσαι να βγεις στη σκηνή… τότε φας δεν φας ξέρεις ότι πρέπει να μπεις σε αυτά. Οπότε συμβιβάζεσαι με αυτό που έχεις. Χωρίς να σημαίνει οτι αν πάω διακοπές δεν μπορώ να βάλω 7 κιλά σε δύο εβδομάδες» είχε εξηγήσει η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Το πραγματικό όνομα της Κέλλυς Κελεκίδου - Η ηλικία και καταγωγή της τραγουδίστριας

Η Κυριακή - Κέλλυ Κελεκίδου είναι Ελληνίδα λαϊκή τραγουδίστρια που γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, 9 Απριλίου 1978, άρα είναι 43 ετών.

Το 2005 ξεκίνησε τη σχέση της με τον λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Κουρκούλη, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2009. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον Ραφαήλ (γενν. 13 Αυγούστου 2009) και την Ελπινίκη (γενν. 15 Νοεμβρίου 2014), δείτε εδώ οικογενειακή φωτογραφία τους. Από το 2014 μέχρι το 2018 ζούσαν στο Ντάργουιν της Αυστραλίας, λόγω δουλειάς.

Έχει καταγωγή από τo Κοκκινόχωμα Καβάλας και το Χαμηλό Κιλκίς.