Έχασε τα περιττά κιλά σε λιγότερο από μήνα - Η άκρως αποτελεσματική δίαιτα της Κατερίνας Καραβάτου

Έχει κάνει κορμάρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχασε τα περιττά κιλά σε λιγότερο από μήνα - Η άκρως αποτελεσματική δίαιτα της Κατερίνας Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου, τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κάνει μία πολύ μεγάλη αλλαγή στο σώμα της. Τι κι αν έχει περάσει από δύο γέννες, η εμφάνισή της εξακολουθεί να είναι απλά μοναδική. Η παρουσιάστρια άλλωστε προσέχει και το λέει.

Πριν από κάποια χρόνια, η Κατερίνα Καραβάτου είχε μιλήσει αποκλειστικά στο περιοδικό YOU και είχε αποκαλύψει το πρόγραμμά της για να χάνει τα περιττά κιλά.

Η ίδια έχει δείξει πολλές φορές ότι είναι ακομπλεξάριστη με το σώμα της, ενώ πριν από λίγο καιρό ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία χωρίς καθόλου μακιγιάζ (δείτε τη εδώ).

Η δίαιτα που ακολουθεί η Κατερίνα Καραβάτου

  • Πρωινό: 2 φρυγανιές με βούτυρο και μέλι, ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι ή ένα σοκολατούχο γάλα χωρίς ζάχαρη
  • Μεσημεριανό: 1 μερίδα (εστιατορίου) μοσχαρίσιο κρέας με σαλάτα και ελάχιστο λάδι ή μία μερίδα ζυμαρικά
  • Σνακ: 1 χούφτα ηλιόσποροι ή φρούτα
  • Βραδινό: Δύο φρυγανιές με διάφορα είδη τυριών ή 1 σαλάτα

Η εξομολόγηση για τον πατέρα της

Με αφορμή μία συνέντευξη στην σημερινή της εκπομπή, Σάββατο 19/3, η Κατερίνα Καραβάτου, θέλησε να τοποθετηθεί και να αναφερθεί σε ένα συμβάν που είχε λάβει χώρα παλαιότερα με τον πατέρα της, σε σχέση με τον επαγγελματικό της προσανατολισμό, και το τι θα έκανε στη ζωή της.

Η παρουσιάστρια να σας θυμίσουμε ότι πέρασε δύσκολα τον τελευταίο καιρό καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, στην οποία είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως και ο δικός της πατέρας πίστευε πως άλλο ήταν το κατάλληλο επάγγελμα για εκείνη.

«Ο πατέρας μου, όταν ήμουν ήδη παρουσιάστρια, μια Παρασκευή βράδυ όταν πήγα στη Θεσσαλονίκη, είχαμε κάνει ήδη 3-4 χρόνια στον αέρα, μου είπε, “Κατερίνα έχει κάτι πολύ καλές εξετάσεις στον ΑΣΕΠ και νομίζω ότι δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία και να δώσεις γιατί έχει κάτι πολύ καλές θέσεις σε κάποια υπουργεία». Ο μπαμπάς μου και η μαμά μου ήταν δημόσιοι υπάλληλοι, ήταν δάσκαλοι και πάντα θεωρούσαν ότι αυτό ήταν το καλύτερο για το παιδί τους» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.