Το πραγματικό πρόσωπο της Κατερίνας Καραβάτου - Η ανάρτηση χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Άκρως εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το πραγματικό πρόσωπο της Κατερίνας Καραβάτου - Η ανάρτηση χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Την Κατερίνα Καραβάτου την βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA στην εκ[πομπή «Τι λες τώρα» όπου κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε μεσημέρι μαζί με τους αγαπημένους της συνεργάτες.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση που είχε κάνει με τον γιο της, Αρίωνα)

Αναμφίβολα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της Ελληνικής τηλεόρασης. Έτσι λοιπόν, η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ μιας και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις επιβάλλεται.

Το πραγματικό πρόσωπο της Κατερίνας Καραβάτου χωρίς μακιγιάζ

Κατερίνα Καραβάτου

«Ο πατέρας μου όταν ήμουν...» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου για τον πατέρα της

Με αφορμή μία συνέντευξη στην σημερινή της εκπομπή, Σάββατο 19/3, η Κατερίνα Καραβάτου, θέλησε να τοποθετηθεί και να αναφερθεί σε ένα συμβάν που είχε λάβει χώρα παλαιότερα με τον πατέρα της, σε σχέση με τον επαγγελματικό της προσανατολισμό, και το τι θα έκανε στη ζωή της.

Η παρουσιάστρια να σας θυμίσουμε ότι πέρασε δύσκολα τον τελευταίο καιρό καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, στην οποία είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως και ο δικός της πατέρας πίστευε πως άλλο ήταν το κατάλληλο επάγγελμα για εκείνη.

«Ο πατέρας μου, όταν ήμουν ήδη παρουσιάστρια, μια Παρασκευή βράδυ όταν πήγα στη Θεσσαλονίκη, είχαμε κάνει ήδη 3-4 χρόνια στον αέρα, μου είπε, “Κατερίνα έχει κάτι πολύ καλές εξετάσεις στον ΑΣΕΠ και νομίζω ότι δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία και να δώσεις γιατί έχει κάτι πολύ καλές θέσεις σε κάποια υπουργεία». Ο μπαμπάς μου και η μαμά μου ήταν δημόσιοι υπάλληλοι, ήταν δάσκαλοι και πάντα θεωρούσαν ότι αυτό ήταν το καλύτερο για το παιδί τους» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.